canım bu filmi bir türlü bitiremedim ben, şimdi tekrar indiriyorum, bu kez izleyebilirim umarım :çok üzgünüm:
canım boş bi anında izle yarıda bırakma lütfennnnn gerçekten çok güzel bir animasyon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu filmi bir türlü bitiremedim ben, şimdi tekrar indiriyorum, bu kez izleyebilirim umarım :çok üzgünüm:
canım boş bi anında izle yarıda bırakma lütfennnnn gerçekten çok güzel bir animasyon.
Hotaru no haka
Bir film daha ne kadar güzel olabilir ki ? Sıcacık , samimi yürek burkucu mükemmel bir animasyon . Düşünürken ve şuan yazarken bile gözlerimi doldurabiliyor. Hiçbir filmde ağlamamak için kendimi bu kadar sıkmamış ve bu derece içten ağlamamıştım.
tavsiyenzle izledim dram alanında en iilerden diyebilirim sutsuko mahvetti beni yaa ne kadar güzel anlatmışlar savaşı bi çocuk gzüyle... tavsiye için teşkkürler...
tavsiyenzle izledim dram alanında en iilerden diyebilirim sutsuko mahvetti beni yaa ne kadar güzel anlatmışlar savaşı bi çocuk gzüyle... tavsiye için teşkkürler...
moralimi çok bozmuştu izlemeye çalıştığımda, bugün izliyorum canım kesin :çok üzgünüm::a015:
El secreto de sus ojos
TbZle izleme uğraşı çektiğimiz ama bir sürü aksilik yüzünden bir türü filmin içine giremediğimizden mi bilemiyorum pek sevemedim :) Sonunda ters köşe yapacağını başından beri belli ediyor film, amerikan klişeleriyle bu sonu doğru ilerliyor. Bazı sahneleri heyecanlı ve akıcıydı. Sonuç olarak çok fazla bir şey beklemeden izlenebilir.
Yönetmen Rob Reiner
Yapımcı Craig Zadan
Neil Meron
Travis Knox
Justin Zackham
Senaryo Justin Zackham
Oyuncular Jack Nicholson
Morgan Freeman
Sean Hayes
Beverly Todd
Rob Morrow
Müzik George Fenton
Dağıtım Warner Bros.
Gösterim tarihi Aralık 2007
Süre 97 dk.
not:Bir kutu mendille seyredilmesi tavsiye olunursenağlama.Cok guzel.!
panterin tavsiyesi ve ısrarı üzere rec,i izledik beraberce enterasan güzel bi film gerilimi hissediyosunuz başlarda biraz sabır gerekiyo okadar:hulya: