• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

yedi yaşam ,,,,diye bi film var izleyın mutlakaa
cok guzell ya hele bi sahne var...adam yolda gidiyor...ve giderken kız arıyor...BAYILMıŞıM diye kız kalp hastası...ve telde konuşuyorlar kız ona BANA Bı HıKAYE ANLAT diyor...cocuk yolda yürürken anlatıyor...ve diyor ki SEN ŞıMDı UYU BEN SEN UYUYUNCA TELI KAPATACAGIM diyor...
ii geceler diliyorlar tel açık...cocuk kızın adını söyluyor yururken uyudu mu diye...bi yere giriyor...
vee UYUDUN MU diyor yıne..o an bi bakıyorsunuz kızın yattıgı hastaneye gelmiş kapıdan bakıyor UYUDUN MU diyor yıne kız elinde tel masum masum uyuyor :)

ays cok guseldi

seven pounds---yedi yaşam yanı izleyin :))

Son düzenleme:
Hotaru no haka

Bir film daha ne kadar güzel olabilir ki ? Sıcacık , samimi yürek burkucu mükemmel bir animasyon . Düşünürken ve şuan yazarken bile gözlerimi doldurabiliyor. Hiçbir filmde ağlamamak için kendimi bu kadar sıkmamış ve bu derece içten ağlamamıştım.

tavsiyenzle izledim dram alanında en iilerden diyebilirim sutsuko mahvetti beni yaa ne kadar güzel anlatmışlar savaşı bi çocuk gzüyle... tavsiye için teşkkürler...

Teklif&

Vavien, Taylan Biraderlerin kara mizah tarzı filmi...Oyuncular çok başarılı, hele Engin Günaydın döktürmüş, senaryosunu da yazdığından koca bir eline sağlık övgüsünü hakediyor.Türk Sineması'na böyle daha çok film lazım bence, konusu biraz daha canlı tutulabilir, en azından daha çok olay olabilirdi; ancak kısa bir zaman diliminde geçtiğini düşünürsek, her insanın hayatına es geçmeksizin ayna tutmuş, karakter analizleri için bol bol fırsat tanıyan bir film izledim.

vavien.jpg

El secreto de sus ojos

TbZle izleme uğraşı çektiğimiz ama bir sürü aksilik yüzünden bir türü filmin içine giremediğimizden mi bilemiyorum pek sevemedim :) Sonunda ters köşe yapacağını başından beri belli ediyor film, amerikan klişeleriyle bu sonu doğru ilerliyor. Bazı sahneleri heyecanlı ve akıcıydı. Sonuç olarak çok fazla bir şey beklemeden izlenebilir.

esdso1.jpg

El secreto de sus ojos

TbZle izleme uğraşı çektiğimiz ama bir sürü aksilik yüzünden bir türü filmin içine giremediğimizden mi bilemiyorum pek sevemedim :) Sonunda ters köşe yapacağını başından beri belli ediyor film, amerikan klişeleriyle bu sonu doğru ilerliyor. Bazı sahneleri heyecanlı ve akıcıydı. Sonuç olarak çok fazla bir şey beklemeden izlenebilir.

Valla bu filmde en hoşuma giden şey, karakterleri çok başarılı biçimde yaşlandırmayı başarmış olmaları. Aralara komik olması düşünülmüş bir kaç replik sıkıştırmışlar, buna rağmen evet film bizi içine alamadı. Ayrıca Esposito'nun mallığına da sinir oldum :D

Bucket_list_poster.jpg

Yönetmen Rob Reiner
Yapımcı Craig Zadan
Neil Meron
Travis Knox
Justin Zackham
Senaryo Justin Zackham
Oyuncular Jack Nicholson
Morgan Freeman
Sean Hayes
Beverly Todd
Rob Morrow
Müzik George Fenton
Dağıtım Warner Bros.
Gösterim tarihi Aralık 2007
Süre 97 dk.

not:Bir kutu mendille seyredilmesi tavsiye olunursenağlama.Cok guzel.!

Bucket_list_poster.jpg

Yönetmen Rob Reiner
Yapımcı Craig Zadan
Neil Meron
Travis Knox
Justin Zackham
Senaryo Justin Zackham
Oyuncular Jack Nicholson
Morgan Freeman
Sean Hayes
Beverly Todd
Rob Morrow
Müzik George Fenton
Dağıtım Warner Bros.
Gösterim tarihi Aralık 2007
Süre 97 dk.

not:Bir kutu mendille seyredilmesi tavsiye olunursenağlama.Cok guzel.!

herkesin hayatında en az bir kez izlemesi gereken filmlerdendi bence vereliniortak

en son izledigim ve cook begendigim iki film
1. Ninja Assassin
2. Law Abiding Citizen
her ikisinide kesinlikle tavsiye ederimopuyorumnanaktan

O kadar çok film izliyorum ki, unuttum artık filmlerin isimlerini. mirmirmirmir Gerilim, savaş, korku seviyorum ben... İsim veremeyeceğim şimdilik.

12 Maymun Bruce Willis..Harika bir film tavsiye ederim..
Birde Kaplumbagalar'da ucar filmini izleyin...Bir gurup cocugun dehsetten nasil yara aldiklarini anlatiyor..

panterin tavsiyesi ve ısrarı üzere rec,i izledik beraberce enterasan güzel bi film gerilimi hissediyosunuz başlarda biraz sabır gerekiyo okadar:hulya:

amusement'e baktık arkadaşlarla ve berbattı. tmm böyle berbat, süper, çok sevdim ... yorumları bir sinefile göre değil daha açıklayıcı olmak gerekiyor ama yine de söylemeliyim ki beklentiyle seyredilmemeli.

Persepolis'i tavsiye ederim;

Persepolis başlığına yazdığım yorumu aktarıyorum;

Türkiye ile özdeşleştirebileceğimiz birçok noktası vardı filmin; fakat öngörülen şeriat rejiminin Türkiye'de de geçerliliği değil darbe ve sonrası yaşananlar bakımından bu özdeşliği kurdum.

Öncelikle konunun aktarılışı gerçekçi bir biçimde ele alınmış, ne propaganda yapıyor ne de dramatize ediyor tamamen olanı olduğu gibi aktarıp yorumu izleyiciye bırakmış. Abartı olduğunu ise hiç sanmıyorum, eksiği vardır belki nihayetinde İran'da olup bitenleri halen medyadan takip ediyoruz.

Devrim sonrasında kimliğini yitirmemiş, biçimsel olarak resmi söyleme yaşamlarını idame ettirmek için riayet etse de benliklerini kaybetmeyen bir ailenin perspektifinden anlatılıyor olaylar. Marjane ergenlik bunalımının getirdiği kimlik savaşında değişimi en acı hissedenlerden, içindeki isyankar ruh hem hayatı anlama hem de şartların elverdiği ölçüde kendini aşmaya güdüleniyor. Herşeyi sırtını dönüp özgürlüklerin diyarına gittiğinde ise tutunamayan bir genç kız tasviri yapılıyor ki bu da çok gerçekçi aktarılmış. farklı bir kültürde tek başına olmanın ve bireyciliğin yükselişi ile yalnızlığın gölgesinde yine ailesinin yanına dönmesi ve " iki tarafa da yabancı oluşunu" aktarışı insanın içini acıtıyor.

Hayal kırıklıkları, ihanetler ve baskıların ortasında kalan birey bugün Türkiye'nin de gerçekleri arasında. Darbe sonrası nasıl insanlar apolitize edildiyse ve şimdiki nesil kimlik bunalımı ile amaçsızsa İran'da da durum farklı değil; tabi ki sahip olunan özgürlükler bakımından farklılıklar görülse de bizim de özgür olduğumuzu iddia etmek bir hayli güç.

Back