prensesimin tavsiyesi ve çabasıyla izlediğim welcome to dongmakgol gerçekten görsel bir şölendi. hele ambarın havaya uçuşu sırasındaki mısır patlama sahnesi tek kelimeyle muhteşemdi. korede uçuşan barış kelebeklerini görmek isteyenler kaçırmasın.
İzlemene sevindim tucemmm , mısırların patlama sahnesi inanılmaz güzel ve komikti, espiriler hakkında ne düşünüyorsun ? amerikan askeriyle konuşmaya çalışmaları ve belli kalıplarıyla anlaşmaya çalışmaları öldürdü beni gülmektendaha bir sürü var tabikide :1rolleyes:
film bana komikten çok dramatik geldi canım benim, savaştan kaçan askerin kaçma nedeni ya da kuzeyli askerin güneyliye savaşı siz başlattınız dedikten sonra gerçek nedeni bilmemesi, sadece bana güneye git dediler diye gittim demesi, köyün delisi genç kızımızın ağzını açarak yağmura çıkması ve sonu, genç askerin aşkı ve öfkesi beni düşündürdü daha çok. ambar dolduktan sonra askerlerin sen çok çalıştın ondan hemen doldu, şimdi orduya dönmek zorundayız diye üzülmeleri de bu düşüncemi pekiştirdi. ama askerlerin ilk karşılaştıklarında ortaya topladıkları köylülerin aldırmadan teker teker kalkıp gitmesine, ya da onlar çatışırken köylülerin ne yapıyor bunlar diye kayıtsızca bakmalarına çok güldümbu arada çok haklısın; amerikalı askere nasılsın dedikten sonra şimdi iyiyim sen nasılsın demesi gerekiyordu falan diye afallamalarına ben de çok güldüm
spoiler dolu mesajım için filmi izleyeceklerden özür dilemekle beraber kendimi tutamadım ne yapayım diyip sıvışıyorum -tatlicadiarzu-
kaçma gel buraya kaydirigubbakcemile bide sıvışıyormuşşakkıdı kız izleyecektim ben keşke başa yazsaydın spoiler diye neyse bende en yakın zamanda izleyeceğim
film bana komikten çok dramatik geldi canım benim, savaştan kaçan askerin kaçma nedeni ya da kuzeyli askerin güneyliye savaşı siz başlattınız dedikten sonra gerçek nedeni bilmemesi, sadece bana güneye git dediler diye gittim demesi, köyün delisi genç kızımızın ağzını açarak yağmura çıkması ve sonu, genç askerin aşkı ve öfkesi beni düşündürdü daha çok. ambar dolduktan sonra askerlerin sen çok çalıştın ondan hemen doldu, şimdi orduya dönmek zorundayız diye üzülmeleri de bu düşüncemi pekiştirdi. ama askerlerin ilk karşılaştıklarında ortaya topladıkları köylülerin aldırmadan teker teker kalkıp gitmesine, ya da onlar çatışırken köylülerin ne yapıyor bunlar diye kayıtsızca bakmalarına çok güldümbu arada çok haklısın; amerikalı askere nasılsın dedikten sonra şimdi iyiyim sen nasılsın demesi gerekiyordu falan diye afallamalarına ben de çok güldüm
spoiler dolu mesajım için filmi izleyeceklerden özür dilemekle beraber kendimi tutamadım ne yapayım diyip sıvışıyorum -tatlicadiarzu-
tatlım evet film çok dramatik ama espirilerde ön planda bana göre. ilk yarısında bol bol güldürdü beni çok eğlendim sonrada çok hüzünlendirdi tabikide. bu arada izleyecek olanlar baktınız içerik veriyo okumayın yahuuuu
ama nefis bu gözü kayıyo insanın aklinialirimsmile
Vay vay güzel yorumlar ve tavsiyeler var...
a.s
Teşekkürler kızlar herkese...
@Akitra bu filmin afişinden bile sıkıldım bakarken adına bak ayrıca! akannehir
Beğenmemene hiç şaşırmadım...
Ne anlatıyor acep?
tatlım evet film çok dramatik ama espirilerde ön planda bana göre. ilk yarısında bol bol güldürdü beni çok eğlendim sonrada çok hüzünlendirdi tabikide. bu arada izleyecek olanlar baktınız içerik veriyo okumayın yahuuuu
Cold Mountain;
Çok uzun olsada rüya gibiydi :asigim:
Nichole Kidman'ın su gibi güzelliği, narinliğiJude Law'la ne kadar yakışmışlardı ya
Cümle kuramıyorum yalnız, sonra geliyim ben kaydirigubbakcemile3
harikasın sen canım arkadaşım benim :1hug: sympathy for lady vengeance'i izliyorum bu arada, ilk yarım saatine bakabildim malesef ama hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
Moon
Klişeleşmiş bilim kurgu hikayelerinin dışında kalarak, farklılığını göstermiş bir film. Kesinlikle tavsiye ediyorum, izlenmeli.
Moon
Klişeleşmiş bilim kurgu hikayelerinin dışında kalarak, farklılığını göstermiş bir film. Kesinlikle tavsiye ediyorum, izlenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?