En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Vay vay güzel yorumlar ve tavsiyeler var...
a.s
Teşekkürler kızlar herkese...
@Akitra bu filmin afişinden bile sıkıldım bakarken adına bak ayrıca! akannehir
Beğenmemene hiç şaşırmadım...
Ne anlatıyor acep?

ızlemene sevindim tucemmm , mısırların patlama sahnesi inanılmaz güzel ve komikti, espiriler hakkında ne düşünüyorsun ? amerikan askeriyle konuşmaya çalışmaları ve belli kalıplarıyla anlaşmaya çalışmaları öldürdü beni gülmekten daha bir sürü var tabikide :1rolleyes:

alice harikalar diyarında yı izledim en son

diğer masallara gönderme yapılmış diğer bilindik masallarda kadın kahramanlarımız hep bir erkeğin korumasında onlarla kurtulabiliyorlar ama burda kahramanımız alice hiçbir erkeğe muhtaç olmadan kotu kraliçeden kurtarıyor herkesi biraz feminizm katılmış

helena bonhem carter ve johny depp oyunculukları görülmeye değer
küçüklüğünüzde izlediğiniz alice in genç kızlık halinde kendine güvenen ve kadın olma yolunda erkeğe muhtaç olmadığını kendi başınada birşeyler yapabileceğini gösteriyor

film 3 boyutlu izledim bazı yerlerinde farkına varıyorsunuz ama güzel renkli bir filmdi

film bana komikten çok dramatik geldi canım benim, savaştan kaçan askerin kaçma nedeni ya da kuzeyli askerin güneyliye savaşı siz başlattınız dedikten sonra gerçek nedeni bilmemesi, sadece bana güneye git dediler diye gittim demesi, köyün delisi genç kızımızın ağzını açarak yağmura çıkması ve sonu, genç askerin aşkı ve öfkesi beni düşündürdü daha çok. ambar dolduktan sonra askerlerin sen çok çalıştın ondan hemen doldu, şimdi orduya dönmek zorundayız diye üzülmeleri de bu düşüncemi pekiştirdi. ama askerlerin ilk karşılaştıklarında ortaya topladıkları köylülerin aldırmadan teker teker kalkıp gitmesine, ya da onlar çatışırken köylülerin ne yapıyor bunlar diye kayıtsızca bakmalarına çok güldüm bu arada çok haklısın; amerikalı askere nasılsın dedikten sonra şimdi iyiyim sen nasılsın demesi gerekiyordu falan diye afallamalarına ben de çok güldüm

spoiler dolu mesajım için filmi izleyeceklerden özür dilemekle beraber kendimi tutamadım ne yapayım diyip sıvışıyorum -tatlicadiarzu-

kaçma gel buraya kaydirigubbakcemile bide sıvışıyormuşşakkıdı kız izleyecektim ben keşke başa yazsaydın spoiler diye neyse bende en yakın zamanda izleyeceğim

kaçma gel buraya kaydirigubbakcemile bide sıvışıyormuşşakkıdı kız izleyecektim ben keşke başa yazsaydın spoiler diye neyse bende en yakın zamanda izleyeceğim

özürrrrr ohaoldumsmile ama sen yine de izle lunam, güzel film :1hug: (yüzsüzlük smayli)

tatlım evet film çok dramatik ama espirilerde ön planda bana göre. ilk yarısında bol bol güldürdü beni çok eğlendim sonrada çok hüzünlendirdi tabikide. bu arada izleyecek olanlar baktınız içerik veriyo okumayın yahuuuu

biraz tereddütle gittim ama gerçekten izlediğime değdi ben çok beğendim tavsiye edrim..

EŞREF PAŞALILARA gittim süper ...:lepi::lepi:

bisürü film izledim haftasonu.keyifli güzel zaman geçirmek için izlenebilir bi film

eski filmlere göz atıyordum ve Ronin'e rastladım,
gösterime girdiğinde bir heves seyretmiştim, sonra da seyretmekten kaçmadığım bir film.
Ajanlar, Avrupa, Jean Reno, De Niro seviyorsanız öneririm

kadının 5 randevu kuralı var ilk randevu,maceralı randevu vs.
5 randevudan sonra cıktıgı kişiyle bi daha cıkmıyor böylece üzülmediğini
herzmn mutlu oldugunu söylüyor ta ki o afişteki adamla bulusana kadar
sevgililer gününden nefret etmesinin sebebide bu gelişen olayların içinde
2009 romantik komedilerini bitiriyorumda indirmişken izledik
boshayallersmile

harikasın sen canım arkadaşım benim :1hug: sympathy for lady vengeance'i izliyorum bu arada, ilk yarım saatine bakabildim malesef ama hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

Cold Mountain;
Çok uzun olsada rüya gibiydi :asigim:
Nichole Kidman'ın su gibi güzelliği, narinliği Jude Law'la ne kadar yakışmışlardı ya
Cümle kuramıyorum yalnız, sonra geliyim ben kaydirigubbakcemile3

Moon

Klişeleşmiş bilim kurgu hikayelerinin dışında kalarak, farklılığını göstermiş bir film. Kesinlikle tavsiye ediyorum, izlenmeli.

ahh ah:asigim:

çok sevdiğim bir filmdir baya oldu izleyeli bida izlicem

harikasın sen canım arkadaşım benim :1hug: sympathy for lady vengeance'i izliyorum bu arada, ilk yarım saatine bakabildim malesef ama hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

hiiiiii senin gibi bi sinema izleyicisine filmi yarıda bırakıp foruma gelmek yakışıyormu klava: naniknanik
Moon

Klişeleşmiş bilim kurgu hikayelerinin dışında kalarak, farklılığını göstermiş bir film. Kesinlikle tavsiye ediyorum, izlenmeli.

Moon çok başarılı bir film bende çok beğenmiştim tavsiye edilir kesinlikle izleyin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…