En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

The Bourne Ultimatum

Kendini izlettirmeyi başaran, sürükleyici bir film. Aksiyon sevmeseniz bile bu film tam tadında :)

The Bourne Ultimatum

Kendini izlettirmeyi başaran, sürükleyici bir film. Aksiyon sevmeseniz bile bu film tam tadında :)

Devam filmlerinede bayıldığım nadir filmlerdendir, aksiyon severler mutlaka izleyin..

en son sinemada alice harikalar diyarındayı izledim hemide 3d ilk defa 3d gözlükleriyle film izledim her sahne için diil ama tam kameraya doğru koşmalarda etkileyici oluyomuş

aynı gün bide zindan adasını izledim gerçekten güzel bi film olayların gidişatı ve finali çok güzel

bende severek izlemistimmm

keyifli bi filmdi yerimseniben

cok duygusal cok dramatik senağlama

cok güzel bi film sıkılmadan izleyebilirsiniz yerimseniben

bu biraz sıkıcıydı ama bilindik hikayelerden
moda ve dünyasını sevenler sıkılmayabilir sanırım : şeytan marka giyer

sıkıcıydı bilindik Türk filmi
izledikten sonra neden popüler olmadıgını anladım a.s

biraz sıkıcıydı sonunu tahmin edebileceğimiz fimlerden:gelinler savası

bu hakkaten güzel bi filmdi
değişik bi hikayesi var aşk filmi gibi görünüyor ama değil farklı bişey anlatmaya calısıyor
:asigim:

cok keyifli bi film romanrik komedi sevenler izleyebilir :asigim:

bu süper bi film romantik komedi benden tam puan :jeyyar:

anything else güzeldi
katagorisi:romantik komedi

17 yeniden cok eglenceli bi film

eski süper sevgilim eglenceliydi ama biraz klasik

Akitra'nın yazdıklarından; Kız Kardeşimin Hikayesi, Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar, Gelinler Savaşı, Aşkın (500) Günü, Hayalet Sevgililerim ve 17 Yeniden'i bende tavsiye ederim. Hepsi çok keyifli filmlerdi..

kesinlikle izlemeliyim animasyon filmlerini çok severim aklinialirimsmile

carolin resmen cocuklar için animasyon-korku filmi yapmıslar
ben keyifle izledim
olumunekankayizsmile

Mary and Max
izlediğim en ilginç animasyondu sonunda beni düşündürüp aglattı bile
mafoldumben

Oscar Ödüllü yönetmen Adam Elliot'un yazıp, yönettiği animasyon filmi "Mary and Max", gözalıcı çizimler ve gerçeğe dayanan senaryosuyla 2009 senesinin en başarılı yapımlarından biri. Küçük bir kızın, büyük bir adamla aralarında gelişen mektup arkadaşlığını konu alan film, kişisel gelişim ve özgüven üzerine Fransız usülü dersler veriyor. Filmde Philip Seymour Hoffman (ıngilizce fan site), Toni Collette, Eric Bana ve Bethany Whitmore karakterlere seslerini veriyor.
Alkolik ve ilgisiz bir kadının ve kendi halinde yaşlı bir adamın kızı olarak dünyaya gelen Mary, okul çağına gelince, alnındaki kahverengi doğum lekesi, şekilsiz burnu ve türlü türlü kusurlarını gerekçe göstererek, kendine karşı güvensiz biri olup çıkar. Okul arkadaşlarının da aşağılamalarına maruz kalan küçük kızın hiç arkadaşı yoktur ve aklında tek bir soru vardır; Avustralya'da biranın içinden çıkıveren bebekler, Amerika'da nasıl yapılıyor?

Mary and Max izlemek istediğim bir film

the rebound
cok güzeldi cok keyifliydi
:asigim:

arkadasımın askı romentik komedi.fena değildi

cok komikti eglenceli bir film kaydirigubbakcemile3

The Descent: Part 2;
İlkinden daha feciydi, içim dışıma çıktı gene kaydirigubbakcemile3 Garanti 3üde gelir sempatiksalakcinni

prensesimin tavsiyesi ve çabasıyla izlediğim welcome to dongmakgol gerçekten görsel bir şölendi. hele ambarın havaya uçuşu sırasındaki mısır patlama sahnesi tek kelimeyle muhteşemdi. korede uçuşan barış kelebeklerini görmek isteyenler kaçırmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…