The Bourne Ultimatum
Kendini izlettirmeyi başaran, sürükleyici bir film. Aksiyon sevmeseniz bile bu film tam tadında :)
sandra bullock oyunculugu cok iyiydi cok eglenceli güzel bi film :asigim:
yine sandra bullock harikaydı cok güzel bi film buda izleyin derim :asigim:
AŞK TARİFİ gercekten keyifli bi filmdi izlediğime cok memnunum :asigim:
Coraline
Tim Burton'un filmlerini hatırlattı bana çok çok güzeldi . çizimler gothic anlatımı ve hikayesi içine alıyor sizi ilk başladığı dakikadan itibaren heleki animasyon seviyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.
Mary and Max
izlediğim en ilginç animasyondu sonunda beni düşündürüp aglattı bile mafoldumben
Oscar Ödüllü yönetmen Adam Elliot'un yazıp, yönettiği animasyon filmi "Mary and Max", gözalıcı çizimler ve gerçeğe dayanan senaryosuyla 2009 senesinin en başarılı yapımlarından biri. Küçük bir kızın, büyük bir adamla aralarında gelişen mektup arkadaşlığını konu alan film, kişisel gelişim ve özgüven üzerine Fransız usülü dersler veriyor. Filmde Philip Seymour Hoffman (İngilizce fan site), Toni Collette, Eric Bana ve Bethany Whitmore karakterlere seslerini veriyor.
Alkolik ve ilgisiz bir kadının ve kendi halinde yaşlı bir adamın kızı olarak dünyaya gelen Mary, okul çağına gelince, alnındaki kahverengi doğum lekesi, şekilsiz burnu ve türlü türlü kusurlarını gerekçe göstererek, kendine karşı güvensiz biri olup çıkar. Okul arkadaşlarının da aşağılamalarına maruz kalan küçük kızın hiç arkadaşı yoktur ve aklında tek bir soru vardır; Avustralya'da biranın içinden çıkıveren bebekler, Amerika'da nasıl yapılıyor?
Mary and Max izlemek istediğim bir film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?