Recep ivediğe dün gittik... Ben ummadığım bir filmle karşılaştım... Bence kendi iddiasında başarılı bir film olmuş... Bazı uzayan şahan mimikleri dışında... İnsanı güldürüyor amacıda bu... 2 ci recep filminden daha iyiydi...
Geçenlerde bir kovboy filmi vardı hatırlarsanız... -hani "vay be adamlar yapmış be" diyeceğimizi iddia eden :) Ben Cem Yılmazın felsefesini benimserken bu kovboy filmi ile beraber bütün inancımı kaybettim ona karşı... Şunu anladım beni bir filmin kostümleri , çekim teknikleri ilgilendirmiyor... İçinin dolu olması daha önemli... Senaryosu , oyunculuk veya filmin türündeki başarısı... Yahşi batı rezalet bir filmdi tek kelime ile bir kaç yerde zorlama bi tebessüm dışında çok boştu... Çok küfürlüydü... Cem Yılmaz ın film kronolojisine bakarsak sürekli bir düşüş var... Bence ara versin sinemaya... Yavaştan yıpranmaya başladı sinema imajı...
O yüzden bir kez daha şahan ezdi Cem Yılmazı sinemada enteresan bi şekilde...
hatunlar ben bugün bu muhteşem filmi izledim, herkese tavsiye ediyorum. gerçekten tam arşivlik bir film.
Chance, kendisini bildi bileli yanında yaşadığı yaşlı adamın evinde bahçıvanlık yaparak büyümüş ve hayatında bir kez olsun sokağa çıkmamıştır. Bütün hayatı bahçede bakımını yapıp büyüttüğü çiçeklerden ve televizyondan ibaret olan Chance, yaşlı adam bir gün ölünce ortada kalır. Çünkü ev artık satılacaktır.
Kendi varlığının haricinde yaşadığına dair hiçbir kanıt olmayan Chance, avukatlara yıllardır yaşlı adamın yanında kaldığını kabul ettiremez. Nüfus kağıdı bile yoktur. Kendini birden sokaklarda bulunca yıllardır görüp bilmediği hayatın rutinleri ile tanışır. İlk defa sokaklarda yürür, arabaya biner... Ve birden şansı hiç tahmin etmediği bir yerde dönüverir.
Saf ve hayatı hiç tanımayan bir adamın toplum içine karışmasının trajikomik hikayesini anlatan Being There, Peter Sellers'ın muhteşem performansına tanık olmak isteyenlerin kesinlikle kaçırmamaları gereken bir Hal Ashby çalışması.
Yahşi Batı içi boş bir filmdi ama Recep İvedik değil CADIARZU
canım bence bu espiri anlayışıylada alakalı ben Yahşi Batıda bol bol gülerken ,ince espirilerine ve zekasına hayran kalırken . recep ivedikte aynı şekilde tat alamadım evet oda güldürüyormu güldürüyor. leaan hheettyy diye ahkam kesen , düşen :) insanların ensesine vurarak şaka yapan , kıro. böyle insanlara normaldede gülüyoruz :) bence asıl böyle boş bir espiri anlayışıyla Şahan Cem Yılmazı ezemez .
akannehir Ata tecavüz müüüü, yaa iyiki izlememişim sinirimden ağlardım ben de.Dün gece ağır romanı izledim hakkında çok konuşulan bu filimi bu geç izlememin sebebi film hakkındaki ön yargılarımdan kaynaklıyor ...filmde argo konuşmalar sapıkça ilişkiler racon kesmeler vb rahatsız oldugum hersey filmde mevcut helede ata tecavuz edildigi sahnede ağlacaktım resmen =(
bugun izledim çok güzeldi allahım komedide bile ağlayabiliyorum kendime şaşıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?