En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kızlar dün seyrettim ve çookk beğendim..özellikle ilkk bölümde gülmekten koptum resmen...belki sizde kendinizden bişeyler bulursunuz.. o zaman çokkk daha eğlenceli oluyor sanırım..mesela didem yani sinem kobalın oynadığı rolü kendime o kadar benzettim ki...eşim de aynı şeyi düşünerek seyretmiş filmi :))) çokkkk güzeldii..

Son Ders filmini izlemenizi tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız. Ferhan Şensoy oynuyor bayılıyorum o adama.

dun hachi yi izledim agla agla bittim..bende kopegimi biraktigim.ardim cok uzulmus.sonra naptim ben dedim.icim paramparca oldu izleyince de.onlarda geldi aklima..tesekkurler kizlar..filmi burada gormustum simdi de persepolisi izleyecegim..uykum gelene kadarsempatiksalakcinni

sahte nişanlım filmi çok güzel arkadaslar birbirlerini tanımayan sadece maddi yönden ihtiyaçları olduğu için iki zıt kutupdaki insanın evlenmeye karar vermesi ve bu olayın aşka dönüşmesi klasik i aşk hikayesi belki ama çok güseldi

önce romantik komedi yi izledim ve beğendim hoş bi film olmuş,aynı gün recep ivedik 3 e gittik,fena değildi,ben neredeyse nadir gülerken,eşim karnına ağrılar girerek izledi gülmektenn..bu erkekler ne buluyolar bu ivedik te anlayamıyorum yaa,sanırım kendilerini görüyorlar onda....sempatiksalakcinni

Yahşi Batı içi boş bir filmdi ama Recep İvedik değil CADIARZU
canım bence bu espiri anlayışıylada alakalı ben Yahşi Batıda bol bol gülerken ,ince espirilerine ve zekasına hayran kalırken . recep ivedikte aynı şekilde tat alamadım evet oda güldürüyormu güldürüyor. leaan hheettyy diye ahkam kesen , düşen :) insanların ensesine vurarak şaka yapan , kıro. böyle insanlara normaldede gülüyoruz :) bence asıl böyle boş bir espiri anlayışıyla Şahan Cem Yılmazı ezemez .

Gerçektende tam arşivlik bir film. Hayretler içerisinde izledim çok çok beğendim :) Herkese tavsiye ederim
.

yorum 10 numara, kesinlikle katılıyorum.

yahşi batı'da gerçekten de çok ince espriler vardı, bu tamamen kişisel beğenilerle ilgili bir şey, bence şahanın en kötü tiplemesi recep ivedik.

ben AVATAR I izledim böyle bir film olamaz dedim tek kelimeyle harika .... sinema tutkunları sakın kaçırmayın böle bi filmi..

SERENDIPITY ( TESADÜF )

Noel'den hemen önce New York'tayız. Bloomingdale'de kalan son bir çift kaşmir eldiveni aynı anda satın almak isteyen Sara (Kate Beckinsale) ve Jonathan (John Cusak) bu vesileyle tanışırlar. Sara telefonunu bir kitabın içine yazarak yarın onu rastgele bir kitapçıya göndereceğini söyler. Jonathan ise kendi telefonunu beş dolarlık bir banknota yazdıktan sonra bir sokak satıcısına verir. Eğer kader tekrar karşılaşmalarını isterse, kitap Jonathan'ı, para da Sara'yı bulacaktır. opuyorumnanaktan

şu sıralar içinde bulunduğum durumu ve umudumu biraz anlattığı için pek sevdim bu filmi :)

Son düzenleme:
Dün gece ağır romanı izledim hakkında çok konuşulan bu filimi bu geç izlememin sebebi film hakkındaki ön yargılarımdan kaynaklıyor ...filmde argo konuşmalar sapıkça ilişkiler racon kesmeler vb rahatsız oldugum hersey filmde mevcut helede ata tecavuz edildigi sahnede ağlacaktım resmen =(

akannehir Ata tecavüz müüüü, yaa iyiki izlememişim sinirimden ağlardım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…