En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

australiamovieposter5fb2.jpg

kizlar cok guzeldi izlemeyenler izlemeli bence

australiamovieposter5fb2.jpg

kizlar cok guzeldi izlemeyenler izlemeli bence

Ben izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum
Ama nedense her izlemeye kalkıştığımda sıkılıp , başka bir film izliyorum CADIARZU

Bende en son 500 days off summer ı izledim(aşkın 500 günü)
Az biraz tesadüflerden bahsetmişler
Filmi izlerken sıkıldım az biraz , ama yinede izlenebilir bir film..

Ben izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum
Ama nedense her izlemeye kalkıştığımda sıkılıp , başka bir film izliyorum CADIARZU

Bende en son 500 days off summer ı izledim(aşkın 500 günü)
Az biraz tesadüflerden bahsetmişler
Filmi izlerken sıkıldım az biraz , ama yinede izlenebilir bir film..

filmin konusu islenisi guzeldi ama film bitince boyle huzun kaplio insanin icini

offf of ooof nasıl güzel bir film :ecrin_bebek: bu filmden sonra ben gene dövüş kursuna katılmaya karar verdim =)
ipman
ip.jpg

Geçtiğimiz pazar Kutsal Damacana ıtmen'e gittik.Çok belaltı bir film,küfürden geçilmiyor:umursamaz:
Yani gitmeyin derim hiç güzel değildi.Bir kaç komik sahnesi vardı onun dışında pek birşey değilmiş flm...

Amadeus

Mutlaka izlenmesi gereken bir başyapıt. Mozart'ın ilginç ,komik ve acı yaşamı beni çok etkiledi. Tom Hulce'un oyunculuğu fevkaladeydi. Film bittikten sonra açıp uzun uzun Mozart dinledim etkisini hala üzerimde sürdürüyor. Bu arada tavsiye için Satrapiyede teşekkür ediyorum :)

amadeus_ver2.jpg

Amadeus 1984 yapimi 8 oscarli bir film. Hem senaryosu hem de oyuncularin performansi cok basarili. Film imdb'de drama/music olarak yer alsa da komedi unsurlarinin filme katkisi yadsinamaz. Filmde trajik oyku, Oscar kazandiran bir yonetmenlik ve mukemmel muziklerle sunuluyor. Filmi izledikten sonra Mozart'in sanatina bir kez daha hayran kalmamak elde degil...

574ti.jpg

Back
X