Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatunlar ben bugün bu muhteşem filmi izledim, herkese tavsiye ediyorum. gerçekten tam arşivlik bir film.
Chance, kendisini bildi bileli yanında yaşadığı yaşlı adamın evinde bahçıvanlık yaparak büyümüş ve hayatında bir kez olsun sokağa çıkmamıştır. Bütün hayatı bahçede bakımını yapıp büyüttüğü çiçeklerden ve televizyondan ibaret olan Chance, yaşlı adam bir gün ölünce ortada kalır. Çünkü ev artık satılacaktır.
Kendi varlığının haricinde yaşadığına dair hiçbir kanıt olmayan Chance, avukatlara yıllardır yaşlı adamın yanında kaldığını kabul ettiremez. Nüfus kağıdı bile yoktur. Kendini birden sokaklarda bulunca yıllardır görüp bilmediği hayatın rutinleri ile tanışır. İlk defa sokaklarda yürür, arabaya biner... Ve birden şansı hiç tahmin etmediği bir yerde dönüverir.
Saf ve hayatı hiç tanımayan bir adamın toplum içine karışmasının trajikomik hikayesini anlatan Being There, Peter Sellers'ın muhteşem performansına tanık olmak isteyenlerin kesinlikle kaçırmamaları gereken bir Hal Ashby çalışması.
ünlü piyanist'in biyografi filmi "shine"
ailenin kişilikteki rôlu
ebeveynin evladı üzerindeki ego tatmini
kendi olamadığı müzisyen kimliğini oğlunda görme savaşı veren bir baba
kaybettiği oğlu
oğulun ise babasını kaybettiği gün kendini kazanışı..
ironik bir yeniden doğuş filmi shine
kesinlikle izlenmeli dedigim filmlerden.. baya uzun zaman etkisinden kurtulamamistim ben acikcasi..
film afisi de bu:
![]()
kızlar konuyla alakasız ama ; The She coco chanel deyince aklıma geldi...
izmirde olanınız varsa ; ege üniversitesinde "sinema kampüs" diye bir sinema gösterim salonu var artık... güzel filmleri gösteriyorlar... 1 hafta gösterimde kalıyor...
bu hafta coco chanel vardı...
haftaya yeni ay
sonraki hafta : başka dilde aşk .... devam ediyor...
fiyat da uygun 3,5 öğrenci - 4,5 normal... tavsiye ederim...
kesinlikle izlenmeli dedigim filmlerden.. baya uzun zaman etkisinden kurtulamamistim ben acikcasi..
film afisi de bu:
![]()