En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

1408,ıstıla,otostopcu,kontrat,hıtman,the game plan,krallık..
suan aklıma gelen fılmler..
bır cogu vızyon fılmı zaten..şakkıdı
hergun mutlaka 1 fılm ındırıyorum:roflol:

bikaç gün önce bakış açısı / vantage point adlı filmi izledim sinemada...kurgusu çok iyi olan bi aksiyon-dram...film güzel de sonunun daha farklı bitmesini isterdim... yerimseniben

son zamanlarda kimse film izlemiyor galiba... fisfisfis

bu aralar eski filmlere takılıyorum yani önceden izlediğim ve sevdiğim filmleri tekrar izliyorum...mesela thelma & louise, geleceğe dönüş serisi vb...dün gece uzun zamandır izlemeyi istediğim jackie brown adlı filmi izledim...biraz hayal kırıklığına uğradım...tarantino'dan daha iyisini beklerdim...film iyiydi aslında ama galiba beklentilerimi biraz yüksek tutmuşum...ama asıl anlayamadığım robert de niro bu filmde nasıl olmuşta öyle bi yan rolde yer almış...o kadar gereksiz buldum ki o rolü oynamasını...bence herhangi bi oyuncuda oynayabilirdi...ve michael keaton da robert de niro'yla aynı kaderi paylaşmış sanki..ama michael keaton'a polis rolü çok yakışmış ve hiç değilse filmde önemli bi rolü var...her ne olursa olsun sonuçta bi tarantino filmi...izlemeye değer... yerimseniben

fatto'm filmi buldum nihayet. cd 'ciden kiralamış bir öğrencim,ondan alıp hemen pc 'ye attım. bugün yarın izler , söylerim...

dhilekcim hala yorumlarını bekliyorum kimlik'le ilgili...unuttun beni buralada galiba... :çok üzgünüm:

benny&joon, notebook en son izlediğim güzel filmler.. kesinlikle tavsiye ederim.. benny&joon eğlenceli film sevenlere ilaç gibi gelecektir...

tarantino
katil doganlar ,ucuz roman cok begendiklerim
crash konuya ve müziklerine bayılmıştım
aslında genelde begendiğim yönetmenlerin ve oyuncuların tüm filmlerini izliyorum

katil doğanlar benim de çok çok fazla sevdiğim bi film...ama quentin tarantino o filmin sadece hikayesini yazmıştır...senarist ve yönetmen oliver stone'dur... a.s

tarantino yanından gecsin yeter güzelim bayılırım ona ben
otel serisini sırf o işin içinde diye izledim

tarantino yanından gecsin yeter güzelim bayılırım ona ben
otel serisini sırf o işin içinde diye izledim

aynen katılıyorum... :smiley-cool:

tarantino'dan bahsedince aklıma bi arkadaşım geliyor...en büyük hayali yönetmen olmak...bikaç senaryosu da var çekmek istediği...her türlü filmi izler, analiz eder, eleştirir...ama tarantino'dan nefret eder...beğenmiyormuş çektiklerini...düpedüz kıskanıyor işte... sırnaşık şey

ayrıyetten bi tarantino hayranıyla tanıştığım için çook memnun oldum... a.s.

dhilekcim hala yorumlarını bekliyorum kimlik'le ilgili...unuttun beni buralada galiba... :çok üzgünüm:

yok be fatto'm ,film pc de kayıtlı ilk cd sini izleme fırsatım oldu o da yarım yamalak. oturup şöyle adam akıllı izleme fırsatı bulamadım daha.bu aralar iş falan çok yoğunum.(genelde işyerimde izliyorum).fırsat bulunca elimdeki kitaplarımı bitirmeye çalışıyorum. bi de sağolsun bu KK fazla zamanımı alıyor. izleyince yazacağım canım unuturmuyum hiç.:))

The Kite Runner(Uçurtma Avcısı)

harika bi dram.Afganistanda iki çocuğun öyküsüyle başlıyor.çocuk oyuncuların performansı mükemmel.hele hassan karakteri kahretti beni.taliban rejiminden,ülkedeki kargaşaya,küçük yaşta dostluğun ne anlama geldiğinden,acımasız şeriat kurallarına kadar içinde birçok unsur barındırıyor.Can Dündar'ın bi ropörtajında rastladım bu filme.en son ne zaman ağladınız sorusuna can dündar bu filmi söylemiş.merak ettim ve bulup izledim.iyiki de izlemişim.size de tavsiye ederim.
ayrıca imdb puanı da 7.9
filmden çok hoşuma giden bi konuşmayı eklemek istiorum:çocuk babasını içki içerken görüp içki günah değil mi tarzı bişey soru.ve babanın yanıtı:

Sadece bir tek günah var.
O da hırsızlık.
Tüm diğer günahlar hırsızlığın
çeşitleri.
Bir adamı öldürdüğünde...
...bir hayat çalmış olursun.
Karısının koca hakkını, çocukların
baba hakkını çalmış olursun.
Yalan söylediğinde, birinin
gerçeği bilme hakkını çalarsın.
Çalmaktan daha alçakça
bir hareket yoktur.

demincek rehiine / the hostage adlı filmi izledim...bruce willis filmi olduğu için direkt atladım ama iyi bi film beklemiyordum...ama allah için çok heycanlı bi aksiyon filmi çıktı...şahsen bazı sahnelerde kıpır kıpırdım heycandan... naniknanik bruce amca gene iyi polis rolünde...izlenebilir... a.s

vantage point-bakış açışı filmini herkese tavsiye ederim. temposu hiç düşmeyen,işlediği olayı farklı insanların bakış açılarıyla anlatan iyi vakit geçirten bir film...

bende vantage pointi en son izledim..kesinlikle tavsiye ediyorum!
degisik birkac bakis acilari ...
:-)

ben de en son love actually izledim çok tatlı bir filmdi tavsiye ediyorum...) Farklı farklı aşk hikayelerini anlatan romantik bir film.

dün demiradam / ironman adlı filme gittim...çok güzel bi filmdi, çok etkilendim...gerçekten büyük bi bütçeyle çekilmiş...bi çizgi roman ve süper kahraman takipçisi olarak ben filmi beğendim...tarzı olanlar kaçırmasın bence... a.s

En son Will Smith in filmi "I am Legend" i izledim. film süper mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

fatto'm, nihayet akşam izledim kimlik filmini. çok enteresandı. başlarda bildik bir hikaye ve konu gibi geldi sonra hikaye yön değiştirdi, çok enteresandı . john cusack adamım zaten:asigim:, polis rolündeki adamda (ray liotta) bir iş olduğunu anlamıştım zatenCADIARZU. bir sahnede odadan çıkarken ceketini giymeden önce atletinin sırtındaki kan lekesi dikkatimi çekmişti.meğersem mahkummuş... sonunu tahmin edemedim . cesetler ortadan kaybolduğunda ,orası kızılderelilerin mezarlığı diyorlardı ya, her halde mistik güçler falan demiştim. bir de çamaşır makinesindeki kesik kafa olayı iyiydi.:1shok:
daha çok şey var ama kısaca beğendim filmi tavsiye ederim herkese. a.s

X