- 8 Kasım 2007
- 957
- 7
-
- Konu Sahibi gxuxlxuxcxuxk
canım saol bayadır çok yogunum burayada giremedim..atakan iyi yani baya ilerleme var çok şükür..ilaçlarda bitti..faydasını görecekmiyiz bakalım..buarada sen sonuçları aldınmı..nasıl canım merek ediyorum yaz tamamı..ikinizde çok öptüm canımŞeniz
ay canım çok sevindim çok şükür ya..iyiler..aman iyi olsunlarda varsın az yesinler..atakan iyi o 1 şişe çinko şurubunu vitamini ve kan şurubunu bitirdik.dr.çinko 3 ay demişti ama gitmedimde tekrar kötümü yapıyorum aceba..iyi gibi yani eskiye nazaran çok iyi..o yüzden götürmek istemedim..şimdi dr.hep hasta çocuklar gelecek grip nezleslm canim evet sonuclari aldim allahima binlerce sukurki sonuclar cok iyi iki hafta sonra ozel mide doktoru varmis ona gonderecekler beni,zaten oda iyi olursa artik doktr moktr yokk,kizimi sofrada otururum one yerse artik,rabbime sukurler olsunn sagliklilar daha ne isteyimm
atakanin iyi olmasina cok sevindim saberet canm daha iyi olacakk,ikinisi optum,kiyi bakin,sevgilerrrrrrrr
o srun bizdede vardı ogluma zorla yediriyorum kızımında önünden alıyorum sürekli ortaya birşeyler çıkartıyordum yesinler diye kaç ögün sofra kuruyordum oglan biraz yer belki diye oglanı yediricem derken kız elden gidiyordu şimdi kafama takmıyorum eşimin eczacı arkadaşı bi şurup önermiş balık yagıismiocan diye 1 aydır kullanıyorum etkisini gördüm iştahı arttı diyebilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/balik-yagi-kilo-verdiriyor-t2907/index.html?p=13742
onemli olan cocuklari doyurmak degil,beslemektir..eger gelisimi normal ise uzerine dusmeyin..ve birakin kendi yemek yesin..yemek yerken televizyonu kapatin ya da oyun oynatmayin..karsilikli oturun beraber sadece yemek yiyin..ilk baslarda cok bunalabilirsiniz..cunku yemek yemeleri uzun zaman aliyor..ama hele de televizyon da sevdigi birsey varsa onun bitmemesi hatirina daha cabuk yiyecektir..biraz sabirli ve dedigim dedik olursaniz kazanirsiniz.ipleri oglunuzun elinden alin:))
ay canım çok sevindim çok şükür ya..iyiler..aman iyi olsunlarda varsın az yesinler..atakan iyi o 1 şişe çinko şurubunu vitamini ve kan şurubunu bitirdik.dr.çinko 3 ay demişti ama gitmedimde tekrar kötümü yapıyorum aceba..iyi gibi yani eskiye nazaran çok iyi..o yüzden götürmek istemedim..şimdi dr.hep hasta çocuklar gelecek grip nezle
zaten zor iyileşiyo bi daha hasta edecem diye götürmek istemedim yakötümü yapıyom aslında..bilemiyorum..ama balık yağı vardıya onu içiriyom..ondada çinko var zaten..canım öpüyorum ikinizide çokca..Şeniz
slm canm,ins daha iyi olurlar bnde eskisi gibi zorlamiyorum artik
allah yardimcimiz olsun,,ikinisi opuyorum,kendinize iyi bakin,sevgilerrr:1hug:
lütfen konu başlığıyla ilgili bir şeyler yazın hanımlar!!!
aşk olsun kurtulmak isteyen kim..çok sevindim:dance:
herşeyi denedim..oğlum çok iştahsız..4 yaşını bitirdi ama hala ben yemek yediriyorum..iştah şurupları ,vitaminler,hatta dr. bile götürdüm bu yüzden.balık yağı denemedim.arkadaşlar aceba içinizde deneyen varmı?lütfen mesaj atar mısınız?iştahı açıyor mu?seneye ana sınıfına başlayacak hala ben yediriyorum.
lütfen aranızda deneyen varsa mesaj atsın.sağlıcakla kalın...
slm canimm,sesose biraz abartmis dedigin gibi ilkkez yazisiyoruz kendimizle ilgli ve her samimi olan kiside msn adresini verir bu cok normal onaneyse ama zaten kapsama disi anilmiss,
atakanda ins daha iyi olur sabret bn allahima siginmisimm,iyiolurlar inss,
kendine cok iyi bakk,oglunuda bnm icin opp,
dut pekmezi yedir canım ,çok faydalı ,ben torumuna her gün yediriyorum,faydasını gördüm