Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıcım çok güzel bir model bende begendim inşallah kısmet olur almak kullanmak..Acaba hangi markanın modeli bu*?
aslıcım çok güzel bir model bende begendim inşallah kısmet olur almak kullanmak..Acaba hangi markanın modeli bu*?
bende cok merak ettim ögrenmemiz mümkünmü bir de fiyat hakkinda bi bilgin varmi insallah alirsiniz ben cooook begendimmm cok hooosss alkisalkisalkis
canlısını gördün mü canım bunu ben de beğenmiştim fakat görünce çok hoş gelmedi
değişik..........
güle güle kullanın benimde çok hoşuma gitti. fiyatı ne kadar acaba tabi birde markası??
bende bu modeli çok beğendim vyemek masası ve sandalyelerini ve vitirini almak benim niteyim tv ünitesini yaptıyoruz aynı bu renklerde valla fiyatlarını yzarsan çok sevinirim:)
canım benımde martta dugunum var bende bakıorum ama nası bısı alcam cok merak edıoruım..bu gayet guzelmıs ve masasında cekmece olması dıkkatımı cektı öle bişi istiordum bende kasıkları orda saklamak için bu mobılya nerdee
[
ıstanbulda subesı var allegrohome yaz google a orda bakabılrsn karsına cıkan sıteden ıletısm bolumunden.uretım yerı bursa ınegol