• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu En son Beğendiğim Yemek Odası

aslıcım çok güzel bir model bende begendim inşallah kısmet olur almak kullanmak..Acaba hangi markanın modeli bu*?

Son düzenleme:
canlısını gördün mü canım bunu ben de beğenmiştim fakat görünce çok hoş gelmedi

çok süslü geldi bana ama zevkler ve renkler tartışılmaz, önemli olan mutlulukla kullanmak... güzellikler içinde kullanın...

Son düzenleme:
güle güle kullanın benimde çok hoşuma gitti. fiyatı ne kadar acaba tabi birde markası??

bende bu modeli çok beğendim vyemek masası ve sandalyelerini ve vitirini almak benim niteyim tv ünitesini yaptıyoruz aynı bu renklerde valla fiyatlarını yzarsan çok sevinirim:)

canım benımde martta dugunum var bende bakıorum ama nası bısı alcam cok merak edıoruım..bu gayet guzelmıs ve masasında cekmece olması dıkkatımı cektı öle bişi istiordum bende kasıkları orda saklamak için bu mobılya nerdee

aslıcım çok güzel bir model bende begendim inşallah kısmet olur almak kullanmak..Acaba hangi markanın modeli bu*?

Google a allegrohome yaz bak canım ordan

bende cok merak ettim ögrenmemiz mümkünmü bir de fiyat hakkinda bi bilgin varmi insallah alirsiniz ben cooook begendimmm cok hooosss alkisalkisalkis

1800 TL indirimli fiyatı.Beyenmene sevindm :)

canlısını gördün mü canım bunu ben de beğenmiştim fakat görünce çok hoş gelmedi

Zaten ben önce gidip gördüm daha sonra internetten resimlerini bulup burda paylaştım.çok beyendimmm

değişik..........

:34:

güle güle kullanın benimde çok hoşuma gitti. fiyatı ne kadar acaba tabi birde markası??

1800 TL , Allegro Home , İnegöl mobilya yani

bende bu modeli çok beğendim vyemek masası ve sandalyelerini ve vitirini almak benim niteyim tv ünitesini yaptıyoruz aynı bu renklerde valla fiyatlarını yzarsan çok sevinirim:)

Tv üniteside var bu sette ama duvar ünitesi şeklinde değil.Normal tv sehpası şeklinde.Toplam fiyat 1800 tl indirimli hali.Ama tv ünitesini duvar tipi istersen o tek başına 650 , normal tv sehpa şeklindekide 300 tl olduğu için.1800 + 350 tl daha ekleniyo yani 2150 tl geliyo

canım benımde martta dugunum var bende bakıorum ama nası bısı alcam cok merak edıoruım..bu gayet guzelmıs ve masasında cekmece olması dıkkatımı cektı öle bişi istiordum bende kasıkları orda saklamak için bu mobılya nerdee

ıstanbulda subesı var allegrohome yaz google a orda bakabılrsn karsına cıkan sıteden ıletısm bolumunden.uretım yerı bursa ınegol

[
ıstanbulda subesı var allegrohome yaz google a orda bakabılrsn karsına cıkan sıteden ıletısm bolumunden.uretım yerı bursa ınegol[/QUOTE]

ben izmirde oturuyorumda buyuk ihtimal inegölden alıcaz mobılyaları bi bakayım verdıgın sıteye canım teskkurler .

[
ıstanbulda subesı var allegrohome yaz google a orda bakabılrsn karsına cıkan sıteden ıletısm bolumunden.uretım yerı bursa ınegol

ben izmirde oturuyorumda buyuk ihtimal inegölden alıcaz mobılyaları bi bakayım verdıgın sıteye canım teskkurler .[/QUOTE]

rca edrm cnm:80:

bu yemek odasından evgör mobilyada gördüm. güzel bir model fakat tek hoşuma gitmeyen kısmı dolapların üzerinde şekil olmasaydı sanki daha hoş olurdu

Back
X