- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Ben çok ince düşünürüm ve insanlar da öyle bence. :26:
Sözcükler çok önemli. :S
Ama dediğin gibi de olabilir tabi bilemem, herkesin algıladığı farklı oluyor demek ki. :44:
Sözcüklere çok takarım da ben, üstüne düşündüm ciddi ciddi.
Hiç smiley de koymamıştın sanırım şaka olduğunu anlamadım
Neyse sonuç olarak anlamış bulunmaktayız ki sen gerçekten çok güzel bir kızsın.
ooff ıste benı de bazen uzebılen bir konu karsımda ....bugune kadar kımseye soyleyememıstım ama bu topıc ıyı oldu rahatlarım belkı bıraz yazınca buraya . ben hıııc ıltıfat almam hayatımda bır kez felan almıstım herhalde oda ne kadar zaman onceydı hıc almıyorum ıltıfat neden acabacok cırkınım sanırımmm:90:
niye öyle diorsun ,sanmıyorum ,öyle düşünme lütfen ..çünkü çok saydam ve içte bir kalbin var en azından benim görüp ,hissedebildiğim ,ne güzel dile getirmişsin bunu ,buraya yazanların büyük kısmı da aslında iltifat falan aldıklarından değil, duymak istediklerini yazıyorlar kendi kendilerine
görüntünü bilmem ama ruhun güzel senin, o yeter ben ve ben gibi düşünenlere
ayyy canm benımm cok tesekkur ederımmm ,senın kalbın benımkınden cok daha guzel bellı boyle dusundugun ıcın..... ben de oyle dusunuyorum zaten aklıma geldı bu konuyu gorunce yazım dedım:90: Allah saglık versın gerısı teferruatnapalım zorla ıltıfat ettırememkı :)
oyyy çok tatlısın ,harikasınn,yüreğine sağlık,yanımda olsan sıkıca sarılasım geldi inan o denli yansıttın kendini banakalbin ruhun güzel ise,yansıyanın hep güzeldir bak şimdi olduğu gibi aynen
ooff ıste benı de bazen uzebılen bir konu karsımda ....bugune kadar kımseye soyleyememıstım ama bu topıc ıyı oldu rahatlarım belkı bıraz yazınca buraya . ben hıııc ıltıfat almam hayatımda bır kez felan almıstım herhalde oda ne kadar zaman onceydı hıc almıyorum ıltıfat neden acabacok cırkınım sanırımmm:90:
Küçük çocuklardan iltifat almak harika.