- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İyiyim canım sağol sen nasılsınHayırlı akşamlar ablacım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol sen nasılsınHayırlı akşamlar ablacım nasılsın
Tamamdır canım:)Ben anca bana etiket yapılırsa görüyorumEtiket yaptım buradaymış geldi:)
gizemi tarifini yayinlamasi için ikna etmeye gittiEvva nerelerdesinnn
Ne yaptınız tedavi devam ediyor mu?Başladınız mı?Bende iyim abla nasil olayim kosturmaca
Aynen ben şu an yetişemiyorum:)Tamamdır canım:)Ben anca bana etiket yapılırsa görüyorum
Çok şükür bende iyiyim ablacım eşim geldi yemekti kahveydi falan bulaşıkları halledip geldimİyiyim canım sağol sen nasılsın
Hepimiz öyleyiz canım ancak fırsat buluyoruz,ellerine sağlıkÇok şükür bende iyiyim ablacım eşim geldi yemekti kahveydi falan bulaşıkları halledip geldim
Hele sen ,çok normalAynen ben şu an yetilşemiyorum:)
Ama merak etmişler
Bir şans verseydin
Tam dayaKliksiniz bı salin beni beeeSahibinden,az kullanılmış, domates kabuğundan mamul gül Doğru mu tahmin ettim ?
Amin canım sağolHer karanlığın sonu ışık olurÇok zor günler yaşadın gerçekten,Allah beterinden korusun inşallah
Burdayım canım biraz mılaya gittim geldimEvva nerelerdesinnn
Tamam tamamTam dayaKliksiniz bı salin beni beee
Seviyoruz merak etmeCanım cigeriiim ablaaaam bende beni böyle sevme ihtimalinizi seviyorum
Evet corona hafif kalmış nerdeyse. Haklisin üst üste olmuş yıpratır haliyle bu. Ama bi adım geri durup resmin tamamına bak bence çok iyi idare etmişsin/ediyorsun başkası daha geç toparlardı kendine haksızlık etme hasar elbet bırakır bu çok normal süreç içinde panik ve korku halin eskiye dönecektir inşallah şu an hep bi tetikte olma hali vardır ondandır sendeki belki. Hala çok güçlüsün bence çünkü kontrolü elinde tutuyorsun yorulsan da bütünleştiricisin bu çok güzel salmıyorsun yani düzen kuruyorsun her koşulda helal olsun sana ❤Sağol canım Allah razı olsun
Ya aslında psikolojik olarak pek iyi değilim:/
Kaza,deprem ,babamın vefatı hasar bıraktı:)Çok panik ve korkulu biri oldumOysa ben çok güçlü biriyimdir:/
Her şeyde bir hayır vardır:)Çocuklarda çok etkilendiler eğitim zaten gitti arka arkaya çok şey yaşadılar
Yani korona pek korkutmadı bizi normal geldi:)
Sağol ablacım öyle vala ❤Hepimiz öyleyiz canım ancak fırsat buluyoruz,ellerine sağlık
Şükürler olsun canım,aynen öyleAmin canım sağolHer karanlığın sonu ışık olur
İnşaallah canım hep iyi olİnşaallah normal bir boğaz ağrımasıdır canım
İyiyim canım çok şükür
Çok şükür canım çok sağolçok geçmiş olsun abla tekrardan. vardır bir hikmeti elbet. babanın mekanı cennet olsun. sizlerde iyisiniz şükür.
Çok geçmiş olsunİnşaallah canım❤ hep iyi ol