- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
Kesinlikle iykiiii Hatay dan herif bulmuşumHatay candırrrr gerisi canan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle iykiiii Hatay dan herif bulmuşumHatay candırrrr gerisi canan
Neyi abla
Siz hala istiyor musunuz:)
O kadar kaldım bir gidemedik sadece Erzin'e gitmiştim:)Hatay candırrrr gerisi canan
Ya huyundan ya suyundan demisle suyundan faydalaniyorsunKesinlikle iykiiii Hatay dan herif bulmuşum
Ya işte benim kafa yanlış yazdımAynı anda iki iş yapıncaNeyi abla
Orkun ısıtmak 0 TL ile Antep'te bir gün geçirdi...iç çekip şunu dedim keşke youtuber olsaydım da böyle beleşe bende gezip tozsaydimO kadar kaldım bir gidemedik sadece Erzin'e gitmiştim:)
Niye 3-5 resim çekip bize göstermedin:)Bi de Gastronomi Evi ne kadar güzelmiş hem temiz hem lezzetli hem fiyatları makul. Ilk gün Sultan Sofrasında yaptık kahvaltıyı, ikinci gün Gastronomi evinde baya fark vardı yani arada Bal0ncuk
Senin kafanı yerimYa işte benim kafa yanlış yazdımAynı anda iki iş yapınca
Huyu suyu kemiğuuu hepsi benimYa huyundan ya suyundan demisle suyundan faydalaniyorsun
Aynen ya çok güzel yerler var:)Antep ayrı bir güzel:)Orkun ısıtmak 0 TL ile Antep'te bir gün geçirdi...iç çekip şunu dedim keşke youtuber olsaydım da böyle beleşe bende gezip tozsaydim
Senin kafanı yerim
Sormaaa valla ne para kırıyorlar bizdemi açsak minik ya beraberOrkun ısıtmak 0 TL ile Antep'te bir gün geçirdi...iç çekip şunu dedim keşke youtuber olsaydım da böyle beleşe bende gezip tozsaydim
Evet biz de hayran kaldık valla aklım Haytalıda, humusta, taratorda kaldı üzgün üzgün gidiyorum şu an eve çok şanslısınızHatay’ın herseyi cok güzel bende bayılıyorum dağ kekiği olsun pul biberi .. herseyiö oradan geliyor
Geçmiş olsun canımOoo iyi iyi,bugün biraz geceden baş donmesiyle uyandım akşama kadar başım döndü nedense azbiraz iyiyim bir saattir falan.sukur bakalım halimize yine
Bizim festivLlerimiz genelde hatayıb kurtuluş ayında temmuzda oluyor ama bu sene EXPO hatayda nisan ayında expo başlıyor orda büyük fuarlar olacak botanik bHçeler felan.. Ama bana yük olmaz seve seve ben kaç kişiye yaptm kargoladım, çünkü nette illa oynama oluyor, 2 lira fazla veririm ama doğalını yemek daha mantıklı, üniversiteden arkadaşlarıma yıllardır her sene gönderiyorum, birine tam 60 kilo zeytinyağı göndermişliğim varTamam o zaman ben sana istediklerimi netleştirince yazayım özelden orda duruma göre sana da zahmet olmayacak şekilde ya dediğin gibi köydeki teyzelerden ya da internette satış yapanlardan birinden alayım ben. Hatay 'ın kendisi festival ne zaman yapıyor biliyor musun belki bi daha geliriz
Çok büyük kayıo abla zaten orası adana benceO kadar kaldım bir gidemedik sadece Erzin'e gitmiştim:)
Keşke benim kocada gitse gelmese kafa dinlesem