- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Sağol kuzum benimnasılsın iyimisinGeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum benimnasılsın iyimisinGeçmiş olsun canım
Sizin oraya gitme sebebiniz neydi? Eşiniz mi oralı ?Evet biz de hayran kaldık valla aklım Haytalıda, humusta, taratorda kaldı üzgün üzgün gidiyorum şu an eve çok şanslısınız
Ben onları bayat da severim her türlü gideri var onların benceYani mezeler aslınsa taze tüketilmeli
Ama sabun olsun peynir olabilir..
Mesela zeytinyağı nar ekşisi
Birgün nasip olur inşaallah:)Çok büyük kayıo abla zaten orası adana bence
O gezginci geziyorSizin oraya gitme sebebiniz neydi? Eşiniz mi oralı ?
Iyiyim canım bendeSağol kuzum benimnasılsın iyimisin
Uuu en sevdiğimmmmO gezginci geziyor
Aaa çok çektim ilk fırsatta atarım yeter ki siz isteyinNiye 3-5 resim çekip bize göstermedin:)
Allah hep iyi etsinIyiyim canım bende
Biz yiye yiye kanalı batiririzSormaaa valla ne para kırıyorlar bizdemi açsak minik ya beraber
At at ben çok severimAaa çok çektim ilk fırsatta atarım yeter ki siz isteyin
Biz yiye yiye kanalı batiririz
Kim sevmez:)Uuu en sevdiğimmmm
CaniçimmmmmKeşke benim kocada gitse gelmese kafa dinlesem
Hiiii neler duyuyorm ah siz KadnlarBal0ncuk bak ne diyor
İnşallah ablaaa keşke gelsenBirgün nasip olur inşaallah:)
Sunum da yaparız
Bizi böylece alsalar ne program yaparız
ablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum
Ben seni de görmedim kiCaniçimmmmm
Hiç yakıştıramadm sanaaaaa
Hiiii neler duyuyorm ah siz Kadnlar
İnşallah ablaaa keşke gelsen
Gerçi özlem nur cemalini göstermedi bize
Yaa çok teşekkür ederim tamamdır bunlara bakacağım, seninle de iletişim kurarım duruma göre Allah razı olsun canım belki geliriz tekrar o zaman nisanda bakalımBizim festivLlerimiz genelde hatayıb kurtuluş ayında temmuzda oluyor ama bu sene EXPO hatayda nisan ayında expo başlıyor orda büyük fuarlar olacak botanik bHçeler felan.. Ama bana yük olmaz seve seve ben kaç kişiye yaptm kargoladım, çünkü nette illa oynama oluyor, 2 lira fazla veririm ama doğalını yemek daha mantıklı, üniversiteden arkadaşlarıma yıllardır her sene gönderiyorum, birine tam 60 kilo zeytinyağı göndermişliğim var
Ama eğer site istiyorsan kuzu
Buna bakabilirsn, adam baharatçılar çarşısında yeri var meşur... Müşterisi cok..Hatay yöresel ürünler, hatay baharatları, künefe, kıtır kabak tatlısı, ev yapımı salça, nar ekşisi, zeytinyağı, doğal katkısız ürünler, çakşır otu.
Hatay yöresel ürünler, hatay baharatları, künefe, kıtır kabak tatlısı, ev yapımı salça, nar ekşisi, zeytinyağı, doğal katkısız ürünler, çakşır otu.www.semireraslan.com
En azından diğerlerine göre cok daha doğal
Çok büyük kayıo abla zaten orası adana bence
Ben gelirsem size gelirimAma önce HAbibte 'm ona gitmem lazımCaniçimmmmm
Hiç yakıştıramadm sanaaaaa
Hiiii neler duyuyorm ah siz Kadnlar
İnşallah ablaaa keşke gelsen
Gerçi özlem nur cemalini göstermedi bize
Çok geçmiş olsunablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum