- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım ya:)Senle bizde bekliyoduk tayini hey gidi günler hey
Yaaa ah siz kadınlar varyaBenim eşimde nöbette bende çok üzgünüm
Kuzum nasılsınKuzum ben sana göndereyim? :)
Neler istiyorsun mesela
Senin çocuklar var diye rahatsın tabiBenim eşimde nöbette bende çok üzgünüm
Ben Özlem’den değil de evde tek sıkıldığımdanYaaa ah siz kadınlar varya
Benm kocamı özledimmmm
İyi canım dün yorulmuşuz bugün ancak dinlendik:)Zaman nasıl geçiyor şunun surasinda doğum günüme ne kaldi
Güzeeeelll kadınnnnKuzum nasılsın
Demi abla iyisiyle kötüsüyle .Rabbim bugunumuzden kötü etmesin ileriki zamanlarimizi .Öyle canım ya:)
Ama 1 yılda neler neler yaşadık
Ben bekarken gemide çalışanlarla nasıl evleniyorlar ya derdim şimdi en ideal koca mesleği geliyorBenim eşimde nöbette bende çok üzgünüm
Neler geldi geçti dimi bir senede rabbim bundan sonrası güzel olsun inşallahAynen 4 Ekimdi:)
Aynen ya zaman daraldıZaman nasıl geçiyor şunun surasinda doğum günüme ne kaldi
Benim herifim haftaya geliyorBen Özlem’den değil de evde tek sıkıldığımdan
Aynen yaBen bekarken gemide çalışanlarla nasıl evleniyorlar ya derdim şimdi en ideal koca mesleği geliyor
Benim bir akrabam öyle adam 3-4 ayda bir eve geliyorBen bekarken gemide çalışanlarla nasıl evleniyorlar ya derdim şimdi en ideal koca mesleği geliyor
Ay yok canım düşünmen yeter hiç zahmete girme bu işi yapan satıcılar varsa hani bilindik güvenilir tavsiye alayım diye sordum işte aklımda da net bi liste yok satış yapanın sayfasını inceleyip seçeceğim içlerindenKuzum ben sana göndereyim? :)
Neler istiyorsun mesela
Boşver ayrılık iyidir arada iyi oluyor.Kıymetini anlarYaaa ah siz kadınlar varya
Benm kocamı özledimmmm
Bende iyiyim şükür canımGüzeeeelll kadınnnn
İyiyim sen nasılsın