- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hemde ne sunumlar:)Sunum da yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde ne sunumlar:)Sunum da yaparız
Kız bı karı vardı kanal 7 demi ne ,neydi o kadının ismi ya heryeri gezip habire ballandıra ballandıra yiyodu insallah anlamışsındır o kadıni aklıma gelmedio kadın gibi yine olamayız biz batmaz bişey olmazBiz yiye yiye kanalı batiririz
Çok geçmiş olsun canımablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum
Yok bizimki tamamen gezmek maksatlı(daha çok gastronomi gezisi oldu )Sizin oraya gitme sebebiniz neydi? Eşiniz mi oralı ?
Demek beni hiç sallamamşsn miniğimBen seni de görmedim ki
Yaaa ne demek canım elimemi yapışacak birgünlük iş teyzelerle kanka oldumYaa çok teşekkür ederim tamamdır bunlara bakacağım, seninle de iletişim kurarım duruma göre Allah razı olsun canım belki geliriz tekrar o zaman nisanda bakalım
Eğer yaşıyor olursa neden olmasnBen gelirsem size gelirimAma önce HAbibte 'm ona gitmem lazım
Yaa kıyamam ya çok geçmiş olsun kuzum insallah iyileşir fistik bian onceablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum
Sonra show a geçti dimiKız bı karı vardı kanal 7 demi ne ,neydi o kadının ismi ya heryeri gezip habire ballandıra ballandıra yiyodu insallah anlamışsındır o kadıni aklıma gelmedio kadın gibi yine olamayız biz batmaz bişey olmaz
Niye yaşıyorsaHabibte'm bir şey mi olacakEğer yaşıyor olursa neden olmasn
Zaten arabayla bana 15 dk mesafede
Yinede bu dediğini unutmayacam abla
Hahh işte o oSonra show a geçti dimi
İsterimDemek beni hiç sallamamşsn miniğim
Yaaa ne demek canım elimemi yapışacak birgünlük iş teyzelerle kanka oldum
Bekleriz valla kuzum her zaman bu gelişinde nur cemalini görelim
Eğer yaşıyor olursa neden olmasn
Zaten arabayla bana 15 dk mesafede
Yinede bu dediğini unutmayacam abla
Canımmm cok geçmiş olsunablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum
Hahh işte o o
Allah'ım su kadındaki yeme şekli sevmediğim yemeği bile sevdirmeye yetiyodu
Birde bunun erkek versiyonu maceracıAllah'ım su kadındaki yeme şekli sevmediğim yemeği bile sevdirmeye yetiyodu
Onu severim ay oda obur mobur amma onu izlemesi güzelBirde bunun erkek versiyonu maceracı
Geldim ahretligimAhretligim ben geldim sen nerdesin Jenna16
Çok geçmiş olsun canım,Allah tez vakitte şifa versinablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum
Geçmiş olsun canımablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum