- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iyi akşamlar minikİyi akşamlar
Allah beter etsin onları vodafone 1haftadir hergun arıyorum tamam deyip gelmiyolarSenin internet Kablonet mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi akşamlar minikİyi akşamlar
Allah beter etsin onları vodafone 1haftadir hergun arıyorum tamam deyip gelmiyolarSenin internet Kablonet mi?
NasılsınIyi akşamlar minik
Allah beter etsin onları vodafone 1haftadir hergun arıyorum tamam deyip gelmiyolar
Kibar olmamak lazım herhalde bunlara ,benim kablonetti,hemen geldiler,aynı gün iptal ettiririm de,korksunlarIyi akşamlar minik
Allah beter etsin onları vodafone 1haftadir hergun arıyorum tamam deyip gelmiyolar
Iyiyim canım sen nasilsinNasılsın
İyi bende evde oturuyoruz kızla o TRT çocuk da ben kk daIyiyim canım sen nasilsin
Bizim altyapısı yok burda iptal de edemiyorum cayma bedeli 1200 cıktı yoksa analarını meletcektim bagardım telefonda ama gerçi ben duydum geneKibar olmamak lazım herhalde bunlara ,benim kablonetti,hemen geldiler,aynı gün iptal ettiririm de,korksunlar
Valla asasını siz goruyonuzAşağısı değişmiş mi bana mı oyle geldi
Bizimkide oyuncaklarınla oynuyo şuan heran başka şeylere yonebilirİyi bende evde oturuyoruz kızla o TRT çocuk da ben kk da
GeldimTamam ahretligim
İyi akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlar
Onuda arayım bari canım sagolMüşteri hakları ile görüş durumu haklarını öğren ondan sonra şikayet edeceğini şöyle müşteri hakları ile görüştüğünü anlat E Elif_Eylul
Iyiaksamlar canimHayırlı akşamlar
Alt yapısı yoksa devam ettiremezler:)Bizim altyapısı yok burda iptal de edemiyorum cayma bedeli 1200 cıktı yoksa analarını meletcektim bagardım telefonda ama gerçi ben duydum gene
Nasılsın internet hala sıkıntılı mı?Iyiaksamlar canim
İyiyim canım sen nasılsınİyi akşamlar canım nasılsın