• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Onuda arayım bari canım sagol🥺
Detayları iyice anlat sözleşme var mı bolmiyorim nasıl oluyir internet işleri iyice öğren ..yani misteri haklarına net anlat durumu ...onlar seni yönlendirir ...benim çok yerde işime yaradı müşteri hakları :))

Alt yapısı yoksa devam ettiremezler:)
Biz Gaziantep'te superonline kullanıyorduk:)Yenilemiştik.Yeniledikten 1 ay sonra tayin çıktı:)
Buraya geldik alt yapı yok mecburn kapattılar ttnet bağlattık:)
Bize 600 civarı ceza çıkarttılar:)Sonra kendilerinin alt yapııs olmadıı için iptal ettiler:)
Altyapısı türktelekom ama vodafone nasıl bağladılar anlamadım iptal de etmiyorlar naletler

Yemek yerken bizimkileri açıyorum YouTube dan şimdi katilin eseri Sabri beye derse geliyor Ayla hanım kapıyı açar acmaz hik hik:KK30:.
Oburude diyor kız senin de beni görünce hep hicgirigin tutuyor alinicam ama :KK70::KK70:
Ya senin yaşın ona tutuyor mu:70:

Bombaya yakin🤩Sen nasılsın canım :KK60:
Ooo iyi iyi🥳🥳😊,bugün biraz geceden baş donmesiyle uyandım akşama kadar başım döndü nedense azbiraz iyiyim bir saattir falan.sukur bakalım halimize yine😊🥰

Zordur öyle de yalnız yalnız,ama ne yapacaksın,iş olsun,sağlık olsun da çalışsın:)
Hemde ne zor kuzum vallah rabbim hepsinin yardımcısı olsun .. aynen canım sağlık olsun da her günümüze şükür :KK36::KK36:

Back