- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Napayım önümde kahvaltı sofrası TV de belgesel açık ben kk daAskoooo naptın nettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napayım önümde kahvaltı sofrası TV de belgesel açık ben kk daAskoooo naptın nettin
Bende öyleyim ama yatagin dibinde bitiyorlar ne zaman kalkacaksij diye yoksa akşama kadar uyurumAynen canım uyanmaya çalısiyorum hala hic kalkasim yok
Hep duamiz o canim insallah hepimiz icin :)Dahliadivin herseyin en hayırlısı olsun
Nana uyuyor, el etme
Beyin sok Bende uzanmış tv viddikliyomNapayım önümde kahvaltı sofrası TV de belgesel açık ben kk da
Nana uyuyor, el etme
Uyusunda büyüsün nenniiiiNana uyuyor, el etme
Yok ya TV de bişey yok benim de çocuklar izliyor belegeseli cocuklar bazen hayvanları seslendiriyor komik oluyorBeyin sok Bende uzanmış tv viddikliyom
Aşko, viddikliyom ne demek, yaşlandım anlamıyorum dilinizdenBeyin sok Bende uzanmış tv viddikliyom
Uyansin bu güzel günü kaçırmasın
Uyusunda büyüsün nenniiii
Aha haa bende yaslandım ah ah azizim nerde o eski kkAşko, viddikliyom ne demek, yaşlandım anlamıyorum dilinizden
Bende kendim iizliyom kendim soruyom kendim cevaplıyomYok ya TV de bişey yok benim de çocuklar izliyor belegeseli cocuklar bazen hayvanları seslendiriyor komik oluyor
Bizim zamanımızda buralar böyle değildiAha haa bende yaslandım ah ah azizim nerde o eski kk
karıstırıyuem yani bu Hataylıların tabiri
Beni anlıyor musunBizim zamanımızda buralar böyle değildi
Bursaliyim ben, benim dilden konuş
viddiklemedikce evetBeni anlıyor musun
Yok bizde öyle şeyler belki bilemeyecegin şavk var ebe var ganirtmak var ...düşünüyorum da aklıma gelmiyor ..burda da lafı geçen anlanmak varviddiklemedikce evet
Ya sen hani pogaca yapiyodun ne olduBeyin sok Bende uzanmış tv viddikliyom
Taze fasulye ile bamya yemeği attım ben bir tek kış için ...köfte yapılıp koyulabilir aklıma başka bişe gelmiyr ...mesela 1 liraya patlıcan buldum 10 kilo aldım yarısını kurutmaya koydum ..kalanı da psiridim domatesli biberli börek yapmak için posetledim ...4 cesit yemek yaptim attim dolaba yarin ise basliyorum bundan sonra her hafta boyle ama insan ne yapacagini bilmiyor hele dolapta durup bozulmayacak yemek bulmak
Tamam canım senin hatrin için yarışcamE Elif_Eylul bu ay yarışsana