- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Nasilsin canimZipzip- kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin canimZipzip- kaptanım
Tamam ne yapacaksın benim içinTamam canım senin hatrin için yarışcam
Evinternetimiz yok gelemiyorum inşallah gelecekler yapmaya
İyi şükür sende ne var ne yokNasilsin canim
P0gcaTamam ne yapacaksın benim için
Sagol beybi onerilerin icin ben buzlugu doldurdum zaten taze fasulye barbunya bezelye konserve domates bunlari yaptim. Bana pazar gunu yapip hafta ici yenecek yemek lazim gec gelecegim icin evde aksam pisirme sansim yok dolaptan alip isitip yiycez cocuktan oncede oyle yapardim ama aperatif cok yerdik pizza durum falan kahvalti.. ama simdi oglumunda yiyecegi seyler yapmam gerekiyor :) dolapta birkac gun hangi yemek guzel durur tadi kacmadan bana bunlar lazim :)Taze fasulye ile bamya yemeği attım ben bir tek kış için ...köfte yapılıp koyulabilir aklıma başka bişe gelmiyr ...mesela 1 liraya patlıcan buldum 10 kilo aldım yarısını kurutmaya koydum ..kalanı da psiridim domatesli biberli börek yapmak için posetledim ...
Beninkilerde uyandı artık kaçış yok kalktim mecburBende öyleyim ama yatagin dibinde bitiyorlar ne zaman kalkacaksij diye yoksa akşama kadar uyurum
Iyiyim canım annemler geldi köyden onlarla oturuyorum:))İyi şükür sende ne var ne yok
Biz hep taze yemekten yanayız da bu koyduklarimi da sadece ben yiyorum eşim herşeyi taze ister benimdeSagol beybi onerilerin icin ben buzlugu doldurdum zaten taze fasulye barbunya bezelye konserve domates bunlari yaptim. Bana pazar gunu yapip hafta ici yenecek yemek lazim gec gelecegim icin evde aksam pisirme sansim yok dolaptan alip isitip yiycez cocuktan oncede oyle yapardim ama aperatif cok yerdik pizza durum falan kahvalti.. ama simdi oglumunda yiyecegi seyler yapmam gerekiyor :) dolapta birkac gun hangi yemek guzel durur tadi kacmadan bana bunlar lazim :)
İyi sohbetlerIyiyim canım annemler geldi köyden onlarla oturuyorum:))
Seninkiler geç bile kalkmış canlı ders için 8 de kaldiramiyorim ..hafta sonu 7 de 8 de ayaktalarBeninkilerde uyandı artık kaçış yok kalktim mecbur
Herifcim nöbette yarın geliyor yarın yapcam inşallah askoYa sen hani pogaca yapiyodun ne oldu
Çalışmak ne kadar zor ya sörf bu yüzden gözüm yemiyor çalışmayı4 cesit yemek yaptim attim dolaba yarin ise basliyorum bundan sonra her hafta boyle ama insan ne yapacagini bilmiyor hele dolapta durup bozulmayacak yemek bulmak
Bursa nın dereleriBizim zamanımızda buralar böyle değildi
Bursaliyim ben, benim dilden konuş
İyiyim canım sağol sen nasılsınNevreste nasılsın
İyi bende işe nerden başlasam diye düşünürken kk yi karisliyorumİyiyim canım sağol sen nasılsın ❤
Poğça yapmam net.Bonus naparsin
Zor evdeyken bende gunluk yaparim ama calisirken oyle olmuyo malesef 7.3da eve gelip yemek yapamamBiz hep taze yemekten yanayız da bu koyduklarimi da sadece ben yiyorum eşim herşeyi taze ister benimde
Calismamak daha zor sadece yemek yapicam temizligi hallettim her hafta biri gelicek ben calismayinca psikolojim cok kotu oluyor kapana kisilmia gibiÇalışmak ne kadar zor ya sörf bu yüzden gözüm yemiyor çalışmayı
Bir ucundan tutmak lazımİyi bende işe nerden başlasam diye düşünürken kk yi karisliyorum
Yok gelmedi canımGulumse24 gelmedi daha demi paketin