- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.379
Bizim zamanımızda buralar böyle değildi
Bursaliyim ben, benim dilden konuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim zamanımızda buralar böyle değildi
Bursaliyim ben, benim dilden konuş
Poğça yapmam net.
tuttum gidiyorumBir ucundan tutmak lazım
Gelir inşallahYok gelmedi canım
evet hemşom çok güzel :)
Güzel bir uermi:))evet hemşom çok güzel :)
ama ben pikniğe gidiyorum söylemesi ayıp
selimiye barajıGüzel bir uermi:))
Adını duydum da hiç gitmedim bir gün sevişlere de beklerizselimiye barajı
ben de onu duymamışım :)Adını duydum da hiç gitmedim bir gün sevişlere de bekleriz
Benim dibimdeben de onu duymamışım :)
bakayım nerdeymiş
Her yerden balığa geliyorlar buraya nasıl duymazsinBenim dibimde
kocam balıkçı değil de ondan :)Her yerden balığa geliyorlar buraya nasıl duymazsin
Tövbe estafurullah ne istedin adamdan kim dedi Cat diye dursana uslu uslu ben gelene kadarBlue_Peri evde sen yoksun ya mecbur kocaya çattım
Aman onunla çatışmak senin gibi olmuyor senjn havan başkaTövbe estafurullah ne istedin adamdan kim dedi Cat diye dursana uslu uslu ben gelene kadar
Evet bilmeyen yok o kadar mantıklı insanlar varlı ta Eskişehir'de buraya gelen bile var balığa bir Gördes bir de bizim burakocam balıkçı değil de ondan :)
abim,eniştemler,damatlar balık hastası,kesin biliyorlardır
Bak havaya giriciiiim şimdiAman onunla çatışmak senin gibi olmuyor senjn havan başka
Evet bilmeyen yok o kadar mantıklı insanlar varlı ta Eskişehir'de buraya gelen bile var balığa bir Gördes bir de bizim bura
Biraz uzakmis o savaş olan yere ama bence çok da uzak sayılmaz
Pisliklerin ne yapacağı belli olmaz oraya buraya satasiyorlar Allah'ım korusunBiraz uzakmis o savaş olan yere ama bence çok da uzak sayılmaz
Evet gerçekten şahane imiş tekrar gelmek isterim yani buraya kısmet olursa bugün son bakalım döneceğiz.Bence herkes için tehlikeliBaharatlar,kokular,lezzetler şahane bir an önce kaç sen ordan
Ay hepsini ya. Haytalı harika imiş mezeler birbirinden güzel tam bana göre bir şehirWunderLost hangi yediğini immmmmm diyerek yedin
Eşim rahatsız onunla ilgileniyorum canım. Adamın midesi bulanıyor ama psikolojimiz öyle bozuk ki
İnşallah değildir mide bulantisina yagsiz tuzsuz tarhana çok iyi geliyor onu yap bariEşim rahatsız onunla ilgileniyorum canım. Adamın midesi bulanıyor ama psikolojimiz öyle bozuk ki
korona olma ihtimalini düşünüyoruz
Sen nasılsın?
Afiyet bal şeker olsunEvet gerçekten şahane imiş tekrar gelmek isterim yani buraya kısmet olursa bugün son bakalım döneceğiz.
Ay hepsini ya. Haytalı harika imiş mezeler birbirinden güzel tam bana göre bir şehir