- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Hatay mutfağı da çok tehlikeli ,biri seni durdursunYok anacım ben şu an Hatay öğretmenevinde odamda midemi dinlendiriyorum ama 1 gün mayalandırmak güzel fikir yani neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatay mutfağı da çok tehlikeli ,biri seni durdursunYok anacım ben şu an Hatay öğretmenevinde odamda midemi dinlendiriyorum ama 1 gün mayalandırmak güzel fikir yani neden olmasın
Aile saadetiHayırlı akşamlar canlar bu ne sessizlik
Öyle tatlısın ki seni sevdiklerinden gidemiyordur onlar kesin ama sevmesinler gitsinler bir an önce inşallahCok şükür canım,yok bana çok bağlılar 3 haftaya stent alınırken mecbur gidecekler
Biz karı koca mutfağa çok meraklı olarak şu an üzülüyoruz bugün dönüş var diye. Kendimizi kaybettik vallahi harika her şey yaa. Burada yaşasam kesinlikle 100 kilonun üzerinde olurdum o kadar söylüyorumHatay mutfağı da çok tehlikeli ,biri seni durdursun
Canım benim,sağol, ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum Eninde ,sonunda gidecekler,son demleriÖyle tatlısın ki seni sevdiklerinden gidemiyordur onlar kesin ama sevmesinler gitsinler bir an önce inşallah
Bence herkes için tehlikeliBaharatlar,kokular,lezzetler şahane bir an önce kaç sen ordanBiz karı koca mutfağa çok meraklı olarak şu an üzülüyoruz bugün dönüş var diye. Kendimizi kaybettik vallahi harika her şey yaa. Burada yaşasam kesinlikle 100 kilonun üzerinde olurdum o kadar söylüyorum