Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım ❤
Daha iyi ol inşallah canımIyiyim ben de,toparlanmaya çalışıyorum canım
Sağol fıstığım, âmin,insallahDaha iyi ol inşallah canım
İyi gezmelerÇok bakamadım ama Kukrim e geçmiş olsun yazılmış ben de geçmiş olsun diyorum.
Ay dünden beri bir geçmiş olsun faslı başladı litfenn ama hanımlar kendinize dikkat edin Allah hepimize sağlık huzur versin
Bir sürü de tarif eklenmiş Urfa ya dönünce inceleyeceğim
Şimdi Hatay dayım geziyoruz aklım sizde(özellikle hasta olanlarınızda) Allah a emanetsiniz
Teşekkürler canım iyisin değil mi bugün hadi düşürdüm kurtuldum diye güzel haberi ver bize bugün yarınİyi gezmeler
Herkesin eli hamur şimdi kız dokunma kimseye bırakHayırlı akşamlar canlar bu ne sessizlik
Gece gecemiHerkesin eli hamur şimdi kız dokunma kimseye bırak
Sen bilmiyor musun bunlar nasıl fena. 1 gece mayalandırıp ertesi günü de full çekime harcar bunlar ayol ne anasının gözü bunlar abbbooooovvvvGece gecemi
HaklısınSen bilmiyor musun bunlar nasıl fena. 1 gece mayalandırıp ertesi günü de full çekime harcar bunlar ayol ne anasının gözü bunlar abbbooooovvvv
Yok anacım ben şu an Hatay öğretmenevinde odamda midemi dinlendiriyorum ama 1 gün mayalandırmak güzel fikir yani neden olmasınHaklısın
Yoksa sen öylemi yaptın
Teşekkür ederim canım benimÇok bakamadım ama Kukrim e geçmiş olsun yazılmış ben de geçmiş olsun diyorum.
Ay dünden beri bir geçmiş olsun faslı başladı litfenn ama hanımlar kendinize dikkat edin Allah hepimize sağlık huzur versin
Bir sürü de tarif eklenmiş Urfa ya dönünce inceleyeceğim
Şimdi Hatay dayım geziyoruz aklım sizde(özellikle hasta olanlarınızda) Allah a emanetsiniz
Cok şükür canım,yok bana çok bağlılar 3 haftaya stent alınırken mecbur gideceklerTeşekkürler canım iyisin değil mi bugün hadi düşürdüm kurtuldum diye güzel haberi ver bize bugün yarın