• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Çok bakamadım ama Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. e geçmiş olsun yazılmış ben de geçmiş olsun diyorum.
Ay dünden beri bir geçmiş olsun faslı başladı litfenn ama hanımlar kendinize dikkat edin Allah hepimize sağlık huzur versin :KK200:
Bir sürü de tarif eklenmiş Urfa ya dönünce inceleyeceğim :KK57:
Şimdi Hatay dayım geziyoruz aklım sizde(özellikle hasta olanlarınızda) Allah a emanetsiniz:KK68:

Çok bakamadım ama Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. e geçmiş olsun yazılmış ben de geçmiş olsun diyorum.
Ay dünden beri bir geçmiş olsun faslı başladı litfenn ama hanımlar kendinize dikkat edin Allah hepimize sağlık huzur versin :KK200:
Şimdi Hatay dayım geziyoruz aklım sizde(özellikle hasta olanlarınızda) Allah a emanetsiniz:KK68:
İyi gezmeler 🥰

Hayırlı akşamlar canlar bu ne sessizlik
t2332.gif

Sen bilmiyor musun bunlar nasıl fena. 1 gece mayalandırıp ertesi günü de full çekime harcar bunlar ayol ne anasının gözü bunlar abbbooooovvvv:KK76:

Haklısın :KK51:

Yoksa sen öylemi yaptın :KK20:
Yok anacım ben şu an Hatay öğretmenevinde odamda midemi dinlendiriyorum :KK53: ama 1 gün mayalandırmak güzel fikir yani neden olmasın :KK8:

Teşekkür ederim canım benim 😘💓

Back