- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Çok geçmiş olsun kuzum usuttun herhaldefena fena .nane limon yapıyorum şimdi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun kuzum usuttun herhaldefena fena .nane limon yapıyorum şimdi .
Galiba canım .Sağol ahretligim .benim şarjım 10 elektrikler gitti kapanabilir tel haberin olsun .Çok geçmiş olsun kuzum usuttun herhalde
Tamam ahretligim,çok geçmiş olsun yine Çabuk gelir inşallah,haberleşirizGaliba canım .Sağol ahretligim .benim şarjım 10 elektrikler gitti kapanabilir tel haberin olsun .
Geçmiş olsun canımGaliba canım .Sağol ahretligim .benim şarjım 10 elektrikler gitti kapanabilir tel haberin olsun .
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım❤
Derken geldiTamam ahretligim,çok geçmiş olsun yine Çabuk gelir inşallah,haberleşiriz
Dua etmiştimDerken geldi
Adrenalin yükselmesi arada iyidirÖdüm koptu bir an telefon şarj olmuyor diye meğer elektrik gitmiş
GünaydınGünaydın❤
Geçmiş olsun canımGaliba canım .Sağol ahretligim .benim şarjım 10 elektrikler gitti kapanabilir tel haberin olsun .
GünaydınGünaydın
Geçmiş olsun eloşum umarım önemli bişey değildir ihmal etmebugün sizle laklak yaptıktan sonra işlerime devam ederken sağ memede bir acı hissettim.açıp baktım 5 cm çapında bir kızarıklık.elimle dokundum sert bir kitle.hemen dr a gittim.mamografi ve ultrason yapıldı.teşhiste her iki memede çok sayıda fibrokist,sağ memede 2.1 cm ve 1.6 cm lenf nodu çıktı.iltihap yaptığı için net gözlemlenemedi.antibiyotik tedavisinden sonra tekrar gidicem.
teşhiste yoğun dens meme ve bırads 3 diyor.konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar