- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
kontrolde olman çok iyi canım,bana da yakın takip yazdı drAgrı olmadı bende.
Mamagrofi yaşım genç oldugu için çekmediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontrolde olman çok iyi canım,bana da yakın takip yazdı drAgrı olmadı bende.
Mamagrofi yaşım genç oldugu için çekmediler
Zaten ayın 23 ne kadar süre varDu bakalım hayırlısı artık ne olucak
Bugünden itibaren 20gun varZaten ayın 23 ne kadar süre var
6 ayda bir rutin kontrole gidiyorum.kontrolde olman çok iyi canım,bana da yakın takip yazdı dr
İnsallah temizdir onemli bisey degildir sonucu paylasirsin bizle :) tamam cok korkulacak bisey degilse iyi :)ben de ilk kez çektirdim.hiç korkulacak bişey değil.azcık hoyratça sıkıyorlar o kadar :)
aman canım ihmal etme.
3 sene önce can arkadaşım meme ca oldu.hikayemiz o kadar benzer ki ödüm patladı.o da bir gün öncesinden böyle ağrı ve şişlik hissediyor,ertesi gün dr kanser diyor.ameliyat oldu vs şimdi iyi.
tek farkımız onda kızarıklık yoktu
inşallah canım yaŞimdi baktım netten Elalis
BIRADS Kategori 1, tamamen normal anlamına gelirken, BIRADS Kategori 2, bazı bulguların var olduğu ancak hepsinin iyi huylu lezyonlara ait olduğu anlamına gelmektedir. BIRADS Kategori 3 yazılmış ise raporunuza, %95 in üstünde bir ihtimal ile korkulacak bir şey yok demektir.
Korkulacak bişey yoktur deniyor
Sagol canımSana da cok geçmiş olsun kuzum ya rabbim şifa versin inşalalh
Bitmez bu günler oyyBugünden itibaren 20gun var
15 gün sonra çağırdı.kolonya ile kompres yapıyorum kızarıklık geçince gel dedi6 ayda bir rutin kontrole gidiyorum.
Sende ihmal etme sakın. İnşallah yok olup gider :)
Geneli iyi huylu oluyor. İltihaptan dolayı agrı oluyordur sende. Benim kol altlarımda, elime geliyor şişlikler.inşallah canım ya
ben de baktım az önce biraz,benimki 3 ama iltihaptan dolayı net gözlemleyemedim dedi.
fincan kadar mememde sayamadığı kadar çok kist var dedi.ayol nereye sığmış onlar dedim de güldü :)
sağol canımcım
kol altımdakini hissetmedim de uçtaki bayağı büyük geliyor elimeGeneli iyi huylu oluyor. İltihaptan dolayı agrı oluyordur sende. Benim kol altlarımda, elime geliyor şişlikler.
İnşaallah sorunsuz geçer, atlatırsın hayırlısı ile. Can başka bişey yaa. Kuşkusu bile insanın içini kemiriyor15 gün sonra çağırdı.kolonya ile kompres yapıyorum kızarıklık geçince gel dedi
Sagol canım benim :)
Hangimiz yeniyoruz ki bi gün eba dan bi gün zom zomdanYaşayıp gidiyoruz online egitimde kafayı yiyenlerdenim
Iyi ki dikkat etmişsin bak inşallah geçer hemen önemsiz bir şeydir de bizi de haberdar et şu an ağrın yoktur inşallah iyi misindün ara ara ovulasyon sancısı gibi şeyler hissettim ama takvime göre daha vardı.pek üzerinde durmadım.bugün mutfakta kolum sıkıştırınca farkettim.normal olmayan bi acı olunca açıp baktım.
ondan öncesinde bir sıkıntım yoktu.aslında ara ara elle muayane de yaparım ama.
Ah hemşom,iyi ol da gel inşallah geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımAman dikkat et,yorma kendini❤
Dikkat et kendine nanacım geçmiş olsun
Geçmiş olsun orti .
Ne yaptım ki
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun cadimya
Yeğenim 2 gün bizde kaldı online dersi vardı o 2 gün kanser olacağım sandım.Yaşayıp gidiyoruz online egitimde kafayı yiyenlerdenim