- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.114
- 698
Hava da güzeldi, ondandır,kış gelmeden son günler malum :)Öyle vala cennam çok oldu gitmeyeli ama çok kalabalıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava da güzeldi, ondandır,kış gelmeden son günler malum :)Öyle vala cennam çok oldu gitmeyeli ama çok kalabalıktı
Daha bu ne kiİçini döktü Daha neler neler yazdı siz görmediniz
İyi bende evdeyim aynı ne olsunIyiyim canım şükür yorgunum biraz sen nasılsın
Teşekkür ederimSen benim siirimi görme zaten Nevreste
Evet canım havalar soğudu hem pazar günüydü.Hava da güzeldi, ondandır,kış gelmeden son günler malum :)
Bende çoğu kaçtı msjlarin alıntı ile görüyorum bazılarınıTeşekkür ederim
Telefondayım yetişemiyorum
İyiyim canım sağol sen nasılsınHayırlı akşamlar ablacım nasılsın ❤
Oda iyi vala arada buraya bakıp çıkıyordum aklım burdaydı yorulunca keşke evde olsaydım dedimİyi bende evdeyim aynı ne olsun
AynenBende çoğu kaçtı msjlarin alıntı ile görüyorum bazılarını
Ev gibisi yok yaOda iyi vala arada buraya bakıp çıkıyordum aklım burdaydı yorulunca keşke evde olsaydım dedim
Allah iyilik versin abla çok şükür iyiyim yorgunum az işim var geldim çöktüm yarın erkenden hastaneye gidicem bideİyiyim canım sağol sen nasılsın
Nevros sene 2017 den engellediğin 4 kişi var biliyor musun, 7.takımdan +geldiği için tartıştık attım. Gerisini sen anladınYüreğime inmesin gerisini sonra paylaş
Bugün biraz daha serindiHava da güzeldi, ondandır,kış gelmeden son günler malum :)
Iyi olmus canım,değişiklik olmuş:)Evet canım havalar soğudu hem pazar günüydü.
Aynen minik ulaşınca çok şükür dedirtiyorEv gibisi yok ya
Ben petekleri yaktım az önceBugün biraz daha serindi
Ondan mı cekiniyolla senden ozaman beni ilk haftadan atarsın senNevros sene 2017 den engellediğin 4 kişi var biliyor musun, 7.takımdan +geldiği için tartıştık attım. Gerisini sen anladın
Bir ara markete çıktım,iyiydi bizim burası:) yarın 6 derece soğuyacakmış galibaBugün biraz daha serindi
Aynen ya uzanıp yatmak gibi si yok kendi evindeAynen minik ulaşınca çok şükür dedirtiyor