Sen mübarek mevlana gibi ne olursan ol yine gel diyorsunBen çabuk yumuşuyorum ya
Engellediğim kimsede yok
Görün nananızı bırakayım mı ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen mübarek mevlana gibi ne olursan ol yine gel diyorsunBen çabuk yumuşuyorum ya
Engellediğim kimsede yok
İnşallah ablacım duanızda bana da yer verin allahın izniyle girdik bir yola allah utandırmasınHayırlısı olsun inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Soğudu ama gerçekten burda ,herkes bı üşüdüm dedi ufaklikda rahatsızlandı ya hafiften isinalim dedimO kadar değil yaBizim ev daha sıcak:)Zaten istesekte yakamayız.Merkezi sistem:)
Bende senin gibi çok üşüyorum:)
Bugün beni çok övdün çok sağolSen mübarek mevlana gibi ne olursan ol yine gel diyorsun
Sabırda NirvanaSen mübarek mevlana gibi ne olursan ol yine gel diyorsun
Geçmiş olsun canım çok iyi yapmışsınızSoğudu ama gerçekten burda ,herkes bı üşüdüm dedi ufaklikda rahatsızlandı ya hafiften isinalim dedim
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Hayırlı geceler herkese bende kaçtım işler beni beklerHayırlı geceler
Sana da canımHayırlı geceler
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese bende kaçtım işler beni bekler
Bende kan değerlerim mi düştü bir baktırsam diyordum , internette okudum ameliyat sonrası kansızlık oluyormuş korktum birazYok yok,ben de üşüyorum hemşom,serin yani
Sensiz biz ne yaparız neBen çabuk yumuşuyorum ya
Engellediğim kimsede yok
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım çok iyi yapmışsınız
Sen yine baktir,benim endokrinolojiye gitmem lazım, Şehir Hastanesi uzak geliyorBende kan değerlerim mi düştü bir baktırsam diyordum , internette okudum ameliyat sonrası kansızlık oluyormuş korktum biraz
Doğrular nevros, benim gibi düşünen çok, görüyoruz çok şükür biliyoruz kıymetiniBugün beni çok övdün çok sağol
Kıskanmaz o ,o beni buraya getiren zaten ikinizide seviyoree aşkolar
Sağol canım Allah razı olsunİnan benim için bu kadarı yeterliDoğrular nevros, benim gibi düşünen çok, görüyoruz çok şükür biliyoruz kıymetini
Nasıl yani seni buraya nana mı çağırdıKıskanmaz o ,o beni buraya getiren zaten ikinizide seviyoree aşkolar