- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Hayırlısı olsun inşaallah güzel sonuçlar alırsınızAllah iyilik versin abla çok şükür iyiyim yorgunum az işim var geldim çöktüm yarın erkenden hastaneye gidicem bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşaallah güzel sonuçlar alırsınızAllah iyilik versin abla çok şükür iyiyim yorgunum az işim var geldim çöktüm yarın erkenden hastaneye gidicem bide
Ayrı bir renk katıyorAhahahah essek sakalarim meşhurdur benimde ama eğlence katmak güzel
Şimdiden, oy oyyBen petekleri yaktım az önce
Korkmam lazım galibaNevros sene 2017 den engellediğin 4 kişi var biliyor musun, 7.takımdan +geldiği için tartıştık attım. Gerisini sen anladın
Üşüyorum,usuyorlar ahretligimŞimdiden, oy oyy
Bugün çıkmadım ama kapıyı açınca ev bayağı soğuyordu çoğunluk kapattım:)Bir ara markete çıktım,iyiydi bizim burası:) yarın 6 derece soğuyacakmış galiba
Benim ki üşüyorsa hele mutlaka yak ahretligimÜşüyorum,usuyorlar ahretligim
Dün benim ki uykumda bana kızdı bende uyku sersemi saniyorim hani gerçekten değil diye düşündümAyrı bir renk katıyor
Cam,kapı sadece havalandırıp,kapatıyorum ben de,sürekli mümkün değil:)Bugün çıkmadım ama kapıyı açınca ev bayağı soğuyordu çoğunluk kapattım:)
O kadar değil yaBizim ev daha sıcak:)Zaten istesekte yakamayız.Merkezi sistem:)Ben petekleri yaktım az önce
Ben sıkı yönetim severimOndan mı cekiniyolla senden ozaman beni ilk haftadan atarsın sen
Korkmam lazım galiba
Biz kasımı bekliyoriz az kaldıBen petekleri yaktım az önce
Düne kadar hep açıktı bugün açamadım:)Havalandırıp kapattım:)Cam,kapı sadece havalandırıp,kapatıyorum ben de,sürekli mümkün değil:)
Ben çabuk yumuşuyorum yaBen sıkı yönetim severim
Senin kıymetini bilsinler
Aynen canımDüne kadar hep açıktı bugün açamadım:)Havalandırıp kapattım:)
Ben sabaha karşı bira üşüyorum ama sanırım kan değerim düştü ondan da üşüyor olabilirimBir ara markete çıktım,iyiydi bizim burası:) yarın 6 derece soğuyacakmış galiba
Ben çabuk yumuşuyorum ya
Engellediğim kimsede yok
Görün nananızı bırakayım mı ona
Ben çabuk yumuşuyorum ya
Engellediğim kimsede yok
Ben çabuk yumuşuyorum ya
Engellediğim kimsede yok
Yok yok,ben de üşüyorum hemşom,serin yaniBen sabaha karşı bira üşüyorum ama sanırım kan değerim düştü ondan da üşüyor olabilirim