- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye şaka olsun, bu konuda ciddiyizYok canım ya şaka yapıyoruz
Ya deli misin sen bende şaka yapıyorum niye ciddiye alıyorsunAma ben şaka yaptım,ben hiç gerçekten seni üzecek birşey yapar mıyım
Nasılsın canım anca geldim şükür pazar bittiSana da kuzum
Kasap et derdinde özlem.oyYaa bana bir oy daha verin Kırıkkale plakası olsun yaa
Sapla hançeri göğsüme göğsüm kana bulansinSırtımda bıçağın duruyor
Kız ben ciddi miyimAma ben şaka yaptım,ben hiç gerçekten seni üzecek birşey yapar mıyım
Şükür canım,sen nasılsın? Oh oh iyiNasılsın canım anca geldim şükür pazar bitti
Allahın hakkı 3 demiş, basmış topu Enişte beyYa ben dün kuruyemis de izledim normalde izleyemiyorum ödevlerde yemin ederim t-shirt üstü sırf tirnak di eşim 3 kere top attı kafama yeter artık diye
Ben kendime hakim olamaiyoirm yarisma ve duygusal dizilerde
Kız ben ciddi miyim
Biliyorum kuzum ya Ama kıymet bilmez dedin vallahi içim bir tuhaf oldu heYa deli misin sen bende şaka yapıyorum niye ciddiye alıyorsun
Bu gece yazanların hiç birine asla kızmamŞakalaşıyoruz ciddiye alma
HojgeldinHayırlı akşamlar
Beni geçmişsin öğretmenimYaa bana bir oy daha verin Kırıkkale plakası olsun yaa
İyiyim canım ❤ bugün şeytana uyduk bi deniz keyfisi yaptık inşallah başımıza bir iş gelmezŞükür canım,sen nasılsın? Oh oh iyi
Biz atarız birbirimize öyle arada ben koltuğun yastikalrini atıyorum o daha etkiliAllahın hakkı 3 demiş, basmış topu Enişte bey
Kız şaka yaptımAma yazarkende acaba inanır mı dedimBiliyorum kuzum ya Ama kıymet bilmez dedin vallahi içim bir tuhaf oldu he
71 olmuşumBeni geçmişsin öğretmenim
Vallahi nevos da biliyordur herhalde gerçekten bu şakaları gerçeğe dönüştürecek en son.kisiyozdir be orti tabiki sende şaka yapıyorsunKız ben ciddi miyim