- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Hoşbulduk minikHojgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk minikHojgeldin
Gerçekten ciddi miydi ben şaka yapıyor sanıyordum ondan mı beni şahit yazıyorNe güzel takılıyorduk ciddiye aldı
Nana ama senin içinde varmış döküldün kıvırma şimdi
NağberHoşbulduk minik
Bende eger gelip mutfakta işime karışırsa musluktan su fırlatıyorum. Baya etkili oluyorBiz atarız birbirimize öyle arada ben koltuğun yastikalrini atıyorum o daha etkili
Ay Allah duyurmasinn öyle şeyler .Kız şaka yaptımAma yazarkende acaba inanır mı dedim
Ya,ne güzel deniz olan şehirde yaşamak olmaz canım bir şey inşallahİyiyim canım ❤ bugün şeytana uyduk bi deniz keyfisi yaptık inşallah başımıza bir iş gelmez
İçini döktü Daha neler neler yazdı siz görmedinizGerçekten ciddi miydi ben şaka yapıyor sanıyordum ondan mı beni şahit yazıyor
Duşakabin üzerinden soğuk suyu dene birdeBende eger gelip mutfakta işime karışırsa musluktan su fırlatıyorum. Baya etkili oluyor
Iyiyim canım şükür yorgunum biraz sen nasılsınNağber
Amin canımAy Allah duyurmasinn öyle şeyler .
Canımsın
Çok hırs biriktirmiş içinde (kirmizi oda caps)İçini döktü Daha neler neler yazdı siz görmediniz
Onu yapmışlığım varDuşakabin üzerinden soğuk suyu dene birde
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Patladı sonundaÇok hırs biriktirmiş içinde (kirmizi oda caps)
Öyle vala cennam çok oldu gitmeyeli ama çok kalabalıktıYa,ne güzel deniz olan şehirde yaşamak olmaz canım bir şey inşallah
He nevroş, zaten ben anamın karnından yönetici olarak doğmuşumNe güzel takılıyorduk ciddiye aldı
Nana ama senin içinde varmış döküldün kıvırma şimdi
Ahahahah essek sakalarim meşhurdur benimde ama eğlence katmak güzelOnu yapmışlığım var
Hayırlı akşamlar ablacım nasılsın ❤Hayırlı akşamlar