Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende yarışmaya katıl en azından kazancın olurBen ne olacağım
Ver nevros, çok güzel örerimSana ipin ucunu vereyim mi çorap örersin
Işte sana şans veriyorum , ben kazanamıyorum zatenAynen böyle katılınca söz oluyor
Çok pis gaza getiriliyor gibi hissettimIşte sana şans veriyorum , ben kazanamıyorum zaten
Katıl seninde hakkın, hakkını elinden almalarına izin verme
Ohhh kukinin büyük oyunu deşifre olduYoksa Kukrim madalyalı olunca buraları ele mi geçirmeye ,beni kapıya koymaya mı karar verdi
Katıl, zaten kk hanımları oy veriyor artık kimin şansı yaver giderse, kader kısmet bu işler. Kısmetin yoksa olmuyor zatenÇok pis gaza getiriliyor gibi hissettim
Pınara katılacağım o zaman
Tarifleri sen mi vereceksinKatıl, zaten kk hanımları oy veriyor artık kimin şansı yaver giderse, kader kısmet bu işler. Kısmetin yoksa olmuyor zaten
He sen bana çok torpil yapıyorsun da, ben sana yapayım 5 senenin hatrına hiç tarif ayırdığını görmedim köftelerde pideli köftemi bile başkasına vermiştinTarifleri sen mi vereceksin
Bana torpil yaparsın artık
Bu kadar açık sözlü olmasaydın keşkeHe sen bana çok torpil yapıyorsun da, ben sana yapayım 5 senenin hatrına hiç tarif ayırdığını görmedim köftelerde pideli köftemi bile başkasına vermiştin
Daha bu ne kiBu kadar açık sözlü olmasaydın keşke