Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama konu açıldı dk sinda yazdim hainler saniyesinde yazmış ne yapayımBende neler neler yapmışım
Önce yazsaydın ne yapayım
Su böreğini geri verdim almadın
Entrikacı hemso koptumTamam hemşom önceden anlaştığımız gibi siz iftira diyin ama nevroşa çaktırma
Nevrosu düşünüyorum, yazık o kadar emek ediyor laf olur diye katılamıyor katılsın, düşünceli olmak da mi suçMuz kabuğu koymuş ayağının altına resmen
Önune,arkana dikkat etO bile hafif kalır
Dusunceli tutumun gözlerimi yaşarttıNevrosu düşünüyorum, yazık o kadar emek ediyor laf olur diye katılamıyor katılsın, düşünceli olmak da mi suç
Dost var düşman varÖnune,arkana dikkat et
Aynen kuzum,sonra üzülmeyelimDost var düşman var
Güvendiğim dağlara kar yağdıAynen kuzum,sonra üzülmeyelim
Ne entrikası sonuna kadar gerçek, daha kk yönetimini ele geçirecek planlarımızı ortaya dönmüyorum kazen abi anlayıp bizi atmasın diyeEntrikacı hemso koptum
Yemek yapmak için bıçak arayanlara sirtimizdakileri verecek duruma geldik doğaçlama özlü söz yazdim şu dakikaGüvendiğim dağlara kar yağdı
Alsaydın yaYok nevros o sende kalsın o kadar vicdansız olmayayım
Ne entrikası sonuna kadar gerçek, daha kk yönetimini ele geçirecek planlarımızı ortaya dönmüyorum kazen abi anlayıp bizi atmasın diye
Vay güzeldiYemek yapmak için bıçak arayanlara sirtimizdakileri verecek duruma geldik doğaçlama özlü söz yazdim şu dakika
Vay anam vay,son ameliyatta kızın beynine aşırı oksijen basmislarYok nevros o sende kalsın o kadar vicdansız olmayayım
Ne entrikası sonuna kadar gerçek, daha kk yönetimini ele geçirecek planlarımızı ortaya dönmüyorum kazen abi anlayıp bizi atmasın diye
Yapacaktım ama Nevreste çok ısrar etti, ben yapmak istiyorum diye. Ona verdim.Magnoliami cocoya, su böreğini cantanem e verdiğini mi dokuleyim
Nasıl ah ettiysem sonradan bıraktılar
sağol canimmVay güzeldi