- 8 Haziran 2013
- 57.275
- 152.043
- 898
Hatlar arada karışıyorBende yanlışlıkla yazdım ordan bildirim gelmiste kafa karisti tabi
Bak şimdi de buraya geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatlar arada karışıyorBende yanlışlıkla yazdım ordan bildirim gelmiste kafa karisti tabi
Bak şimdi de buraya geldi
Geçmiş olsun canımAç karna hopladi zıpladı mide kalktı tabi,havada çarptı herhalde açık hava
Benim bu ara hatlar her yerde karışıkHatlar arada karışıyor
Ben anlamam Bonus başlarsa baslarim
Feryad eder gönlüm bonus bonus diyeSenin ağzın ne der?
Ama +90 dada çok yoruluyor, azim konusunda biraz yalnız kalıyor o kadar emeğeBen anlamam yorgun morgun anca beraber
Ama +90 dada çok yoruluyor, azim konusunda biraz yalnız kalıyor o kadar emeğe
Hem oksijen gitti hem de dimdik kendileriAmeliyattan sonra oksijen bol gitti demek sana bak şıp diye anlamışsın :)
Ameliyat demişken seni anmadan olur mu Jenna16 nasılsın?
Oyy bonuscan kaç zamandır böyle düşünüyorum, oraya gelince de gözlerimle gördümAmeliyattan sonra oksijen bol gitti demek sana bak şıp diye anlamışsın :)
Oyy bonuscan kaç zamandır böyle düşünüyorum, oraya gelince de gözlerimle gördüm
Aksine ameliyattan sonra oksijen az gitmeye başladı sanırım
Yalnız değilim hayranın çok Bakınız şekil 1A Nevreste abla =) Takipteyim yiyemesekte gözümüz gönlümüz açılıyor. Hep diyorum gönlüm seni seçti
Mi-Ok Yun takip ettiğim tek yabancı benimde ilk pınar da pastami çok beğenmişti
Oksijen hep oraya yoğunlaşınca, diğer yerler oksijensiz kaldı alık oldumNiye az gitsin ki? Çok gitmeli hacim az hava çok değil mi
Çok şükür iyiyim BonuscanimÇok hoşgeldinAmeliyattan sonra oksijen bol gitti demek sana bak şıp diye anlamışsın :)
Ameliyat demişken seni anmadan olur mu Jenna16 nasılsın?
Oksijen hep oraya yoğunlaşınca, diğer yerler oksijensiz kaldı alık oldum
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Ahretligim
İki gözümün çiçeğiAhretligim
Ne yapıyorsun kuzum uykum var uyuyamıyorum ben resmen .İki gözümün çiçeği