- 8 Nisan 2017
- 56.732
- 296.262
Et yemekleri kurbandaYoresel yemek diyorum ben,
Pogca,tatlilar,kahvalti,elendiyse et yemekleri olabilirmi
Evet koymuştum geçen günBilmiyorum gördüm sanırım ama gözlerin kapalıydı pek güzel biri vardı sensin diye düşündüm
Aaaaa ne kaldi corba ozaman ara sicak ara soguk sandiviç nebilimyavvvvEt yemekleri kurbanda
Yöresel yapmayı cidden çok istiyorum ama farklı bir yöresel yapmak istiyorum.Yani çok bilindikler daha doğrusu önce yaptıklarımız olmasın isityorum:)Ama verdiğim bir tarif çok bilindik bulunup olay çıkar diye çekiniyorum:)Yoresel yemek diyorum ben,
Pogca,tatlilar,kahvalti,elendiyse et yemekleri olabilirmi
TostiAaaaa ne kaldi corba ozaman ara sicak ara soguk sandiviç nebilimyavvvv
Tuzlulara devam:)Tatsızlarla idare edicik demek
Zaten hayatimiz tatsiz bide burda tatsizlik yasiyorumTatsızlarla idare edicik demek
Himmmmm anladim canim ozaman onuda eledimYöresel yapmayı cidden çok istiyorum ama farklı bir yöresel yapmak istiyorum.Yani çok bilindikler daha doğrusu önce yaptıklarımız olmasın isityorum:)Ama verdiğim bir tarif çok bilindik bulunup olay çıkar diye çekiniyorum:)
Ayyyy maşallah
Yok eleme taşları oturtursam yapmak istiyorum:)Himmmmm anladim canim ozaman onuda eledim
Çok zorlama kendini kuzum yiter pes etHimmmmm anladim canim ozaman onuda eledim
2 saat öncesinin taze taze abla
Fındık burunlum
Maşallah çok güzelsin2 saat öncesinin taze taze ablao senin güzelliğin canım benim çok teşekkür ederim
Tamam anlasildi merkezYok eleme taşları oturtursam yapmak istiyorum:)
Bu güzelliği nasıl unuttum ben2 saat öncesinin taze taze ablao senin güzelliğin canım benim çok teşekkür ederim
Maşaallah anne kız çok güzellerFındık burunlum
Sağol canım senin yanında sönüğüm amaAyyyy maşallaho gözler çok güzel