- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Bak kabul et millette gaza gelir belki görmediklerimizi de görebiliriz sanırım ben geçen gün seni gördüm zatenKısa sürede ünlü oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak kabul et millette gaza gelir belki görmediklerimizi de görebiliriz sanırım ben geçen gün seni gördüm zatenKısa sürede ünlü oluruz
Sagol canim senide seviyorum merak etmeO bizim ''İncir Güzelimiz'' ablacım
Benden yanacağını sanmam da senden yanacağı kesin vallaEe yansın mı geceler
Biliyorum Teşekkürler bende seni seviyorumSagol canim senide seviyorum merak etme
Bin sukur daha gelmedi eve onu bekliyoruz canımTenceresiz kaldim anne canım şimdi okudum, oh şükür iyimişler
Peri bir doğru bir yanlış söyledi ikiz ama benim değil ablamın teyze olamadım olamadım derken iki teyze birden olacağımHanginiz doğruyu söylüyorsunuz ya
Enerjiler böyle oynamakla bitecek sanırımGittim takima ceee eeee dedim merak etme
Uzulme abla ben heryerden cikarim biliyosun
Hep pogca yuzunden dedim bugun oylama var alayim paket faturaya gecirsinler bir güzel gecirdiler ek ilave olarak
Bende seni cok seviyorum
Biliyorum Teşekkürler bende seni seviyorum
Canımız sütlü tatlı çekmez yoksa dimi marifetliyiz ondanEnerjiler böyle oynamakla bitecek sanırım
Kız ben de seni çok seviyorum.
Sana kayıtsız kalmak mümkün mü
Sütlü tatlı kategorisini bekliyorum ben de...
Poğaça yeteneğim hiç yok uzaktan izleyeceğim artık...
Yeni uygulama çok hızlı onu indirdiniz mi:)Ya benim hafızam çok dolu ondan mı aşırı yavaş yoksa sitede mi bişey var uyuz oldum
Meleğim çok sevindim harika bir haber...hayırlı olsun bebişleriniz. Sağlıkla gelsinler.Bin sukur daha gelmedi eve onu bekliyoruz canım
Peri bir doğru bir yanlış söyledi ikiz ama benim değil ablamın teyze olamadım olamadım derken iki teyze birden olacağım
Malesef benim ki ios abla bizde yokmuşYeni uygulama çok hızlı onu indirdiniz mi:)
KK Pwa uygulaması
Kanama devam ediyor mu:)Bin sukur daha gelmedi eve onu bekliyoruz canım
Peri bir doğru bir yanlış söyledi ikiz ama benim değil ablamın teyze olamadım olamadım derken iki teyze birden olacağım
Bizim cokta pogcayla aramiz varmiydikiEnerjiler böyle oynamakla bitecek sanırım
Kız ben de seni çok seviyorum.
Sana kayıtsız kalmak mümkün mü
Sütlü tatlı kategorisini bekliyorum ben de...
Poğaça yeteneğim hiç yok uzaktan izleyeceğim artık...
Sağol Ablam dün bizi korkuttular ama bugün çok çok iyiler pitpit atmış yine o minik kalpleri bin şükürMeleğim çok sevindim harika bir haber...hayırlı olsun bebişleriniz. Sağlıkla gelsinler.
Olur inşaallah canım bayağı iyi ben beğendim:)Uygulamayı sevmemiştim ama bu çok rahat:)Malesef benim ki ios abla bizde yokmuş
Hala mı wc den giriyosun minikHerkese hayırlı geceler yabancı evde WC keyfi kısa suruyor malesef
Allah rahatlık versin
Meleğim kazandibi olsa şimdi dalardim inan ki....n'olacak ki ertesi gün bir şey yemez telafi ederdik...Canımız sütlü tatlı çekmez yoksa dimi marifetliyiz ondan
Sabah kesilmiş biz yetişemedik biz götürecektir hastaneye ama kardeşim götürmüş artık ...Kanama devam ediyor mu:)