- 24 Eylül 2018
- 97.005
- 292.124
Tamam O zaman kuzum,biliyorum seni bilmez miyim .?Sadece lilimam mı kaçırdın merak etme ikimiz tek attık beni biliyon zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam O zaman kuzum,biliyorum seni bilmez miyim .?Sadece lilimam mı kaçırdın merak etme ikimiz tek attık beni biliyon zaten
Cenammm ama çok güzeldi lilimam gözleri heleTamam O zaman kuzum,biliyorum seni bilmez miyim .?
Nerde paylasacagim peki ona gore yazsini olusturayim yarin da pc de fotolari eklerimYarın son
Kısmet değilmiş kuzum,başka zaman denk geliriz belkiCenammm ama çok güzeldi lilimam gözleri hele
Yemekteyiz benim mutfağım bölümüne canım daha önce nasıl yaptıysan aynen o şekilde yap yarın akşam son haberin olsunNerde paylasacagim peki ona gore yazsini olusturayim yarin da pc de fotolari eklerim
Aynen canım gelirsiniz eminimKısmet değilmiş kuzum,başka zaman denk geliriz belki
Nerde paylasacagim peki ona gore yazsini olusturayim yarin da pc de fotolari eklerim
Sarışın bombadan sonra kırmızı bomba arkadaşımız da varben utanınca kırmızı bomba gibi olurum çok teşekkür ederim canım
Aynen canım gelirsiniz eminim
Günaydın canımGünaydın,hayırlı Cumalar
Sana da günaydın canım Amin,inşallahGünaydın canım
Cuma günümüz hayırlı, bereketli geçsin .
Günaydın Nevreste nin melekleri
Günaydın kuzum,ben özledimPişt özledinizmiii
Günaydınnnnn
Bende seniiiiGünaydın kuzum,ben özledim
Türkan Şoray mısın mübarek o nasıl göz süzmedir
kuzum benimBende seniiii
Cok cok cok