- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Ay yavaşlıktan ölcek telefon, deminden beri galeride ilerlemeye çalışıyorum eski avatar için, yanlışlıkla başka resimleri profil yapcaktımMaşaallah anne kız çok güzeller
Teşekkürler ablam benim, miniğim çok tatlııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yavaşlıktan ölcek telefon, deminden beri galeride ilerlemeye çalışıyorum eski avatar için, yanlışlıkla başka resimleri profil yapcaktımMaşaallah anne kız çok güzeller
Ay estağfurullah canım hiç öyle düşünmüyorum çok daha güzelsin ❤Sağol canım senin yanında sönüğüm ama
Allah ikisini de nazarlardan korusun.Maşaallah anne kız çok güzeller
Annesine benziyor ikinizde çok tatlısınızAy yavaşlıktan ölcek telefon, deminden beri galeride ilerlemeye çalışıyorum eski avatar için, yanlışlıkla başka resimleri profil yapcaktım
Teşekkürler ablam benim, miniğim çok tatlııı
Yaaa bak yanılmamışım o senmişsin maşallah canım katalog kızları gibisinAy estağfurullah canım hiç öyle düşünmüyorum çok daha güzelsin ❤
Koydum bakın değiştireyim
Amin ablacımAllah ikisini de nazarlardan korusun.
Canımsın ablaaaAllah ikisini de nazarlardan korusun.
Gözler ateş ediyor mutfaktakiler kurşun geçirmez yelek giymediyseniz tava tencere kapağı ne varsa koruyun kendinizi ...Ay estağfurullah canım hiç öyle düşünmüyorum çok daha güzelsin ❤
Koydum bakın değiştireyim
Vala utanıyorum bana diyorsunuz ama çok daha güzelsiniz öpüyorum güzel gören yüreğinizden ❤Yaaa bak yanılmamışım o senmişsin maşallah canım katalog kızları gibisin
Canlısı daha çok benziyo o benim küçüklüğümün kopyası abla, ablalarımın çocukları hiç kendilerine benzemiyo, benimki benzeyince annemler şükür biri de kendine benzetti diyoAnnesine benziyor ikinizde çok tatlısınız
Yaa bana siz demee ben burda yeni gelen biri değilse kimseye siz demiyorumVala utanıyorum bana diyorsunuz ama çok daha güzelsiniz öpüyorum güzel gören yüreğinizden ❤
Çok şükürCanlısı daha çok benziyo o benim küçüklüğümün kopyası abla, ablalarımın çocukları hiç kendilerine benzemiyo, benimki benzeyince annemler şükür biri de kendine benzetti diyo
Yok canım genel siz dedim yoksa bende öyle sevmem samimi daha güzel bu arada herkes görmüş beni bu kk hatunlarından bişey kaçmıyor heYaa bana siz demee ben burda yeni gelen biri değilse kimseye siz demiyorum
ben utanınca kırmızı bomba gibi olurum çok teşekkür ederim canımGözler ateş ediyor mutfaktakiler kurşun geçirmez yelek giymediyseniz tava tencere kapağı ne varsa koruyun kendinizi ...
Evvacim maşallah kuzum...
27 si deil miBirgaripanne yarın son gün haberin olsun
Cennam ne kaçırdınYaaa kacirdim
Yarın son27 si deil mi
Resim paylaşımı olmuş galiba ben yokkenCennam ne kaçırdın
Sadece lilimam mı kaçırdın merak etme ikimiz tek attık beni biliyon zatenResim paylaşımı olmuş galiba ben yokken