• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Maşaallah anne kız çok güzeller :KK68:
Ay yavaşlıktan ölcek telefon, deminden beri galeride ilerlemeye çalışıyorum eski avatar için, yanlışlıkla başka resimleri profil yapcaktım :KK70:
Teşekkürler ablam benim, miniğim çok tatlııı 🤗🥰😂

Ay yavaşlıktan ölcek telefon, deminden beri galeride ilerlemeye çalışıyorum eski avatar için, yanlışlıkla başka resimleri profil yapcaktım :KK70:
Teşekkürler ablam benim, miniğim çok tatlııı 🤗🥰😂
Annesine benziyor ikinizde çok tatlısınız:60:

Ay estağfurullah canım hiç öyle düşünmüyorum çok daha güzelsin ❤
Koydum bakın değiştireyim 🤭
Gözler ateş ediyor mutfaktakiler kurşun geçirmez yelek giymediyseniz tava tencere kapağı ne varsa koruyun kendinizi ...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Evvacim maşallah kuzum...:KK68:

Yaaa bak yanılmamışım o senmişsin maşallah canım katalog kızları gibisin ❤️😍
Vala utanıyorum bana diyorsunuz ama çok daha güzelsiniz öpüyorum güzel gören yüreğinizden 😘

Annesine benziyor ikinizde çok tatlısınız:KK60:
Canlısı daha çok benziyo o benim küçüklüğümün kopyası abla, ablalarımın çocukları hiç kendilerine benzemiyo, benimki benzeyince annemler şükür biri de kendine benzetti diyo :KK70:

Canlısı daha çok benziyo o benim küçüklüğümün kopyası abla, ablalarımın çocukları hiç kendilerine benzemiyo, benimki benzeyince annemler şükür biri de kendine benzetti diyo :KK70:
Çok şükür:60:
Bu kadar güzel annesi var tabi ki benzemesi iyi olmuş :KK68: :KK45:

Yaa bana siz demee ben burda yeni gelen biri değilse kimseye siz demiyorum o_O❤️
Yok canım genel siz dedim yoksa bende öyle sevmem samimi daha güzel 😍 bu arada herkes görmüş beni bu kk hatunlarından bişey kaçmıyor he 😁

Gözler ateş ediyor mutfaktakiler kurşun geçirmez yelek giymediyseniz tava tencere kapağı ne varsa koruyun kendinizi ...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Evvacim maşallah kuzum...:KK68:
:KK37: ben utanınca kırmızı bomba gibi olurum 🤭 çok teşekkür ederim canım :KK74::KK200:

Back