- 8 Nisan 2017
- 56.732
- 296.262
Sutlu dedin mi bir sütlaç birde Nuriye bayılırımMeleğim kazandibi olsa şimdi dalardim inan ki....n'olacak ki ertesi gün bir şey yemez telafi ederdik...
Sen ne isterdin mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sutlu dedin mi bir sütlaç birde Nuriye bayılırımMeleğim kazandibi olsa şimdi dalardim inan ki....n'olacak ki ertesi gün bir şey yemez telafi ederdik...
Sen ne isterdin mesela
Allah bozmasın,sağlıkla gelsinler inşaallahSabah kesilmiş biz yetişemedik biz götürecektir hastaneye ama kardeşim götürmüş artık ...
Öğlen gitmiş hastaneye şuan serum bitmek üzeredir birazdan gelecek abla
Dünkü Ablam gitmiş uerine gozlwri parlayan biri gelmiş öyle mutlu ki
EvetHala mı wc den giriyosun minik
7+4 oldular büyüyorlar inşallahAllah bozmasın,sağlıkla gelsinler inşaallah
Maşaallah:)7+4 oldular büyüyorlar inşallah
Allah'tan ümit kesilmez doktorlar endişelendirir zaten.. Sımsıkı sarılırlar inşallah hayata ..Ablanın başka çocuğu var mıydı...yoksa ilk bebekleri mi olacak ...Sağol Ablam dün bizi korkuttular ama bugün çok çok iyiler pitpit atmış yine o minik kalpleri bin şükür
Kiz bu nevreste nuriyemiydi acabaSutlu dedin mi bir sütlaç birde Nuriye bayılırım
En heyecanlı anında bölmez mi bu adamBak kabul et millette gaza gelir belki görmediklerimizi de görebiliriz sanırım ben geçen gün seni gördüm zaten
Labne yapmayacağızNe yapacağız Blue_Peri yokken söyle bari
Tatlı yok tatlıyı unutalımKiz bu nevreste nuriyemiydi acaba
Bu bir ipucumuydu
Oooo anladim evetLabne yapmayacağız
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyoruzTatlı yok tatlıyı unutalım
Siz yiyinTatlı yiyelim tatlı konuşalım diyoruz
Ya çok teşekkür ederim o sizin güzel yüreğiniz ❤Benden yanacağını sanmam da senden yanacağı kesin valla
Ekler almış gelmiş bizimki de bugün yiyoruzSiz yiyin
Yoresel yemek diyorum ben,Tatlı yok tatlıyı unutalım
Bilmiyorum gördüm sanırım ama gözlerin kapalıydı pek güzel biri vardı sensin diye düşündümEn heyecanlı anında bölmez mi bu adam
Gördün mü beni e ben seni göremiycekmiyim