Benim ikizlerde olmuştu ve 1 hafta çok şiddetliydi:)Korkmasın ayaklarının altına 2-3 yastık koyup yatsın bir şey olmaz inşaallah:)Ablam dan haber bekliyorum normalde çayımı corbami alıp gidecektim oraya :/ onun istediklerini yapıp ama şimdi haber aldım kanaması başlamış
Doktor normal demiş ama çok moralim bozuldu :/
Yarın illa ki gideceğim ama ne yapsam bilemedim
Çok dogru. Bu günümüze de şükürGün geliyor biz bile aynı hale geliyoruz ,sabaha kadar düzelir inşallah
Helal olsun canım ederiz tabiki ❤Hepinizden Allah razı olsun kızlar çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin ins Allah kiminki kabul olur bilinmez ismimle dua ederseniz sevinirim aklınıza geldikçe beni anın ismim Gülseren hakkınızı helal edin
23 değil mi:)Evde ki ahali ile uğraşıyorum. Giremiyorum pek. İyiyim hamdolsun, sen nasılsın
Yarın gece oylama başlıyor
Heyecan var mı?
Aynen canım benimÇok dogru. Bu günümüze de şükür
Çok geçmiş olsun canım.Ablam dan haber bekliyorum normalde çayımı corbami alıp gidecektim oraya :/ onun istediklerini yapıp ama şimdi haber aldım kanaması başlamış
Doktor normal demiş ama çok moralim bozuldu :/
Yarın illa ki gideceğim ama ne yapsam bilemedim
Yarın gece degilmi 00 00 da23 değil mi:)
23 ünde gece açılıyor canım yani o gün katılım devam ediyor ve gece oylama açılıyor.Hep öyle yapıyoruz:)İlk sayfaya baktım şimdi
23 son başvuru diyor. Demek ki gece açılmayacak
İşte bende tam anlatamadım ama adet kanaması gibi bir anda olmuş ağrı falan yokmuş foktor kan sulamdirici yi kesmiş progrstan kullaniyordu zaten 7+3 diye hatırlıyorum doktor yarın geçecek demiş inşallah öyle olurÇok geçmiş olsun canım.
Uzansın yatsın.
Benim 2 gebeliğimde de kanama olmuştu. İkinci olanda 31 haftalık iken adet kanaması gibi kan boşalmıştı. 4 gün hastanede yatmıştım.
İnşaallah bişey olmaz. Rabbim korusun
Ne kadarlıktı?
Progestan vermiş mi doktor?
Aynısını söylemiş tüp arkadaslarindan biri inşallah öyle olur inşallahBenim ikizlerde olmuştu ve 1 hafta çok şiddetliydi:)Korkmasın ayaklarının altına 2-3 yastık koyup yatsın bir şey olmaz inşaallah:)
Hatta oğlumda çok az yine olmuştu.İlkindn tedbirliydim hemen yastıkları koyup 1-2 gün yattım kesildi:)
Yarın 22 si:)Yarın gece degilmi 00 00 da
Cantanemin icine ben kaçmış23 ünde gece açılıyor canım yani o gün katılım devam ediyor ve gece oylama açılıyor.Hep öyle yapıyoruz:)
Canım mutlaka denesin hatta hamileliği boyunca her yorulduğunda öyle yatsın:)İşte bende tam anlatamadım ama adet kanaması gibi bir anda olmuş ağrı falan yokmuş foktor kan sulamdirici yi kesmiş progrstan kullaniyordu zaten 7+3 diye hatırlıyorum doktor yarın geçecek demiş inşallah öyle olur
Aynısını söylemiş tüp arkadaslarindan biri inşallah öyle olur inşallah
Evet hep uastigi yaninda uzanıyor arada yastık koyuyoruz ayaklarınaCanım mutlaka denesin hatta hamileliği boyunca her yorulduğunda öyle yatsın:)
İnsallah canım Allah acil şifalar versin toparlar inşallah o daAllah tekrar yaşatmasın bu günleri.
Benim hastalar aynı ya, küçüğün ateşi var nöbet tutuyorum. Fitil verdim bakalım. İnşallah düşer.
Çok normal canım hiç kaldırmasınlar yatsın benimde ikizlerde oldu:)Evet hep uastigi yaninda uzanıyor arada yastık koyuyoruz ayaklarına
Annemle konistim şuan da öyle yaoiyiruz dedi ...ignelerino yapan hemşire doktoru arkadaşları normal demiş ama birde gel anneme sor ben annemle konuşunca ağlamaya başladım :/
İlaç vermişler mi?Evet hep uastigi yaninda uzanıyor arada yastık koyuyoruz ayaklarına
Annemle konistim şuan da öyle yaoiyiruz dedi ...ignelerino yapan hemşire doktoru arkadaşları normal demiş ama birde gel anneme sor ben annemle konuşunca ağlamaya başladım :/
Abla bugun ekstra iki iğne yapılmış iğneler ne bilmiyorumİlaç vermişler mi?
Bir şey olmaz inşaallah:)Abla bugun ekstra iki iğne yapılmış iğneler ne bilmiyorum
Kan sulandırıcı iğne hariç birfe hap kullaniyormus doktor bugün kan sulandirici iğneyi yapmayın demiş
Birde işte iki iğne yapılmış bu durum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?