- 24 Eylül 2018
- 98.617
- 295.217
- 698
Amin canım aynen öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aynen öyle
pek sesiz burası cennam
İyi ki biz varız kuzum Derslerle falan uğraşıyor herkes,hele bu saatlerde iyice meşgul oluyorlar,ondandır:)pek sesiz burası cennam
Evet canım haklısınİyi ki biz varız kuzum Derslerle falan uğraşıyor herkes,hele bu saatlerde iyice meşgul oluyorlar,ondandır:)
Evet canım haklısın
Öpüşüp duralım seninle
nasılsa kimse yokÖpüşüp duralım seninle
Aynennasılsa kimse yok
Süzgeç gibiyim ya
Niye canımSüzgeç gibiyim ya
Damar yolu açamadılar, bacağımdan bile aradılar, yokDamarlarım çok ince diye bulunamıyor, en sonunda narkoz verdiler 15 denemeden sonraNiye canım
Aleykumselam canım hoşgeldin,nasıl oldu sağlık sorunlarınız?Selam bacilar ben geldim kimler var bakalım
Çok sağol canım ..bayağı okudum forumda da cokmus gerçekten ..Allah razı olsunPınar yarışmasından aklım karıştı
Şimdi anladım :)
Tüp bebek gebeliklerinde kanama bir çogunda oluyor. Forumda tanıdığım bir çok arkadaş gebelik sırasında kanama yaşadı. Bende dahil.
Bol bol istirahat edecek. Ayakta kalmasın fazla. İnşallah sımsıkı tutunsun bebegi. Saglıkla kucağına alsın
Amin canım Sağolasın
Şükür bugün daha iyi ..sabah erkenden aradım düne göre daha azmış kanamasıMinik Duduklu Tencere ablan nasıl minik iyifir inşallah merak ettim
Amin Allah razı olsun herkes iyi olsun inşallahYoktur inşallah bir şey,sağlık başka şey ya,Allah herkese iyilik versin
Nasıl olalım canım eşim daha iyi ama hep ağrılı sen nasilsinAleykumselam canım hoşgeldin,nasıl oldu sağlık sorunlarınız?
Kötü olmuş yaDamar yolu açamadılar, bacağımdan bile aradılar, yokDamarlarım çok ince diye bulunamıyor, en sonunda narkoz verdiler 15 denemeden sonra