- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Nasip canım atarsın zaten daha var.1 haftadir asiri yorgunum cocuklarim gece uyanip durdu dugun oldu dikisler bitmesi lazim derken bugune kadar geldik yarin atarim insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip canım atarsın zaten daha var.1 haftadir asiri yorgunum cocuklarim gece uyanip durdu dugun oldu dikisler bitmesi lazim derken bugune kadar geldik yarin atarim insAllah
YaaaSevsinler senin utangaçlığını
Bayagidir dinlemiyorim beraber dinleyelim
Bayagidir dinlemiyorim beraber dinleyelim
Yaa dimi hatırladım şimdi,inşallah bizim de öyle çıkarBenim babam en başta yattı covid şüphesi ile lekeden dolayı ...
Ama bu leke her türlü olsbilihor Muş elalis ..küçükken bronşit gecirince bile leke kaliyormus yani hatta babama başta KOAH olabilir demislerdi şükür öyle cikmadi ...inşallah sizinde covid değildir
Günün aydınlık,mutlu,sağlıklı geçsin hemşiremGünaydın
Sağol hemşirem Senin de inşallahGünün aydınlık,mutlu,sağlıklı geçsin hemşirem
AminnnnSağol hemşirem Senin de inşallah
Günaydın cennam nasılsın hazırlandık mıGünaydın
Hastanede vakitte geçmez:/ naptın?Aminnnn
Gunaydin kuzum Hazırlandım evet,öğleden sonra gideceğim bakalım, hayırlısı inşallahGünaydın cennam nasılsın hazırlandık mı
Hayırlısıyla gir çık inşallah herşey çok güzel geçsinGunaydin kuzum Hazırlandım evet,öğleden sonra gideceğim bakalım, hayırlısı inşallah
GünaydınGünaydınnn
Amin ,inşallah, ve son olsunHayırlısıyla gir çık inşallah herşey çok güzel geçsin
AminnAmin ,inşallah, ve son olsun
Nasılsın jennamGünaydın