- 24 Eylül 2018
- 98.620
- 295.227
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım,sen nasılsın?Nasılsın jennam
Ben de iyiyim uyanmaya çalışıyorum. soğuk buralar sobayı yaktımİyiyim canım,sen nasılsın?
Silivri ? Ay kendi şakamdan kendim tiksindim Uyuyamadım gerginlikten ben de,soba olsa kıvrılır uyurduk yanindaBen de iyiyim uyanmaya çalışıyorum. soğuk buralar sobayı yaktım
Silivri en son uğrar banaSilivri ? Ay kendi şakamdan kendim tiksindim Uyuyamadım gerginlikten ben de,soba olsa kıvrılır uyurduk yaninda
Aferin,bak yoksa gidenler gelemiyor Benim için de ısınSilivri en son uğrar bana
İşyerini sabahtan havalandırıyorum bütün camlar açık ben masa altı soba yaktım
Bdv de takıldım Ruh halim bozuk ya tam bozulsun istedimHastanede vakitte geçmez:/ naptın?
Gözünüz aydın canım, bir an önce çıkın bence detest sonucu negatif,e nabıza düşmüş.hemşireye söyledim,biz virüs kapmadan burdan çıksak diye.aa nasıl sonuç çıkmış mı diyo,hasssssbinallaaahhhhjh
Çok şükür canım.sen de güzel haberlerle gel inşallahGözünüz aydın canım, bir an önce çıkın bence de
Amin hemşirem,inşallah Gelir inşallah çabuk,sabah vizite çıkıyorlar ama ,Allah korusun ,hazır temizken kaçın:)Çok şükür canım.sen de güzel haberlerle gel inşallah
Salsalar hemen kaçıcam da dr gelmesi lazımmış.dün gece amaaannn nasılsa corona olduk,yat aşağı modundaydım,şimdi uçarak kaçasım var :)
Ayakkabılarını içeri alır mısın lütfenBdv de takıldım Ruh halim bozuk ya tam bozulsun istedim
İmkan olsa da kapı önü fotosu atabilsemAyakkabılarını içeri alır mısın lütfen
Burdakiler hala test sonucunu göremiyor.sizin sözünüze istinaden çıkış veriyorum,imza atarak çıkabilirsiniz dedi.Amin hemşirem,inşallah Gelir inşallah çabuk,sabah vizite çıkıyorlar ama ,Allah korusun ,hazır temizken kaçın:)
hahahhaha neyse ki aynı lüks sitede oyurmuyoruzİmkan olsa da kapı önü fotosu atabilsem
Renklerine,modeline göre dizerim merdivene
Valla bizimki 2 kat fakirhane,üstte ben gariban altta da köylü bi teyze :)hahahhaha neyse ki aynı lüks sitede oyurmuyoruz
Düşer elbet sisteme de,siz eve varın da hayırlısıyla, gerisi hallolurBurdakiler hala test sonucunu göremiyor.sizin sözünüze istinaden çıkış veriyorum,imza atarak çıkabilirsiniz dedi.
Çok elitim ben ,çıplak ayak geziyorum meselaAyakkabılarını içeri alır mısın lütfen
IYyy,banalİmkan olsa da kapı önü fotosu atabilsem
Renklerine,modeline göre dizerim merdivene