Haber verirsinşimdilik kaçtım kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber verirsinşimdilik kaçtım kızlar
Ben hastanede yatarken meskenin üstüne bir iki fis sıkıyordumAblam kilo kilo göndermiş
Sağolasın canım Amin inşallahJenna16 canim Allahim yardimcin olsun hayirlisiyla kurtulda gel
Kolay gelsin canımşimdilik kaçtım kızlar
Hatta ben meydan okudum ona RedGirl e taze fasulye içinAa durumlar da sıkça görmüştüm hatta bide bakmıştım yeni üye yazıyordu
İyi şükür bende ev ödev okul pazar market karmakarisiktim bugünSagol canım. Biraz daha iyiyiz şükür.
Siz nasılsınız
Bugün nostalji dinledim yemek yaparken daha hızlı oldu sanki
Benim babam en başta yattı covid şüphesi ile lekeden dolayı ...Geçen hafta ciğerde leke var demişlerdi ya,şehir hastanesiydi orası.o leke için sürüntü aldılar.
Şimdi yine aynı leke için covid şüphesi diyor,devlet hastanesi.
Yeni değil mi ne ara tanıştında meydan okuyorsunHatta ben meydan okudum ona RedGirl e taze fasulye için
Konu şeydi ballandira ballandıra yemek yemek redgirl bir sahne foto atıp favorisi olduğunu söyledi bende sezercik filmindeki taze fasulyr ile meydan okudum ..yarışmada oldgunu bilmiyordumYeni değil mi ne ara tanıştında meydan okuyorsun
Ayy bitek ben değilmişim demek o sezercikteki sahnede kendinden gecenKonu şeydi ballandira ballandıra yemek yemek redgirl bir sahne foto atıp favorisi olduğunu söyledi bende sezercik filmindeki taze fasulyr ile meydan okudum ..yarışmada oldgunu bilmiyordum
Canim kimseye ozenmedim ama pijama siparislerini dikmekle ugrastim bugun de yarin gorumcem gile gidicez diye ama iptal oldu aklimdaEvet Birgaripanne nerde kaldı tarifin son dk mı gelecek minik ablayamı özendin
He olsun dün bir bugün iki, sen beni unut hemen başkasına meydan okuyacak samimiyeti kur annen kardeşin falan diye düşündüm bende ah saf kalbim, öyle değilse affetmiyorum sizi minik hanımKonu şeydi ballandira ballandıra yemek yemek redgirl bir sahne foto atıp favorisi olduğunu söyledi bende sezercik filmindeki taze fasulyr ile meydan okudum ..yarışmada oldgunu bilmiyordum
Sende hemen benden gidecek yer ariyorsun sevmiyorsun demek beni hemen vazgeciyorsun (tiribe tirip )He olsun dün bir bugün iki, sen beni unut hemen başkasına meydan okuyacak samimiyeti kur annen kardeşin falan diye düşündüm bende ah saf kalbim, öyle değilse affetmiyorum sizi minik hanım
Sen satmışsın beni, nana kimki sen yenilerle takıl zaten kaçtır özel mesaj neyim de atmadın ahh ahh nana kim kiSende hemen benden gidecek yer ariyorsun sevmiyorsun demek beni hemen vazgeciyorsun (tiribe tirip )
Yazdında mi atmadimSen satmışsın beni, nana kimki sen yenilerle takıl zaten kaçtır özel mesaj neyim de atmadın ahh ahh nana kim ki
Deli o, deli de geç @Blue_Perii