- 8 Nisan 2017
- 56.973
- 300.009
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He onu da ben yazayımYazdında mi atmadim
Ama triplisin he neyse zalimin kızı seviyorum seni gel hele opem de barışalımHe onu da ben yazayım
Ama triplisin he neyse zalimin kızı seviyorum seni gel hele opem de barışalım
En son ben uazmisim sana
Yine yazacaksın, bekliyorumEn son ben uazmisim sana
Hayır sen kapatYine yazacaksın, bekliyorum
Allah kolaylık versin canım. Senin 3 çocuk vardı değil mi?İyi şükür bende ev ödev okul pazar market karmakarisiktim bugün
Evet birinin canli ders 8:30 da başlıyor diğeri 9:10Allah kolaylık versin canım. Senin 3 çocuk vardı değil mi?
Nihahahaaa ha ha haa
Deliyikkk ne olmusss romayida yakariz kk yidaDeli o, deli de geç @Blue_Perii
EvetHatta ben meydan okudum ona @RedGirl e taze fasulye için
Şahit de var
İşin şakası yanlış anlama öyle bi espiri döndü aramız da yoksa nezaman istersen o zaman at tabiCanim kimseye ozenmedim ama pijama siparislerini dikmekle ugrastim bugun de yarin gorumcem gile gidicez diye ama iptal oldu aklimda
Yiyomuyuuuz pikiiiiii aslaaaaaaŞaşirtmaçli bir cvp bu Blue_Peri
O ben oluyorumŞahit de var
Kimse benim gibi tutturamaz zaten son saniyeleriİşin şakası yanlış anlama öyle bi espiri döndü aramız da yoksa nezaman istersen o zaman at tabi
O gözler sahitse tamamdırO ben oluyorum
1 haftadir asiri yorgunum cocuklarim gece uyanip durdu dugun oldu dikisler bitmesi lazim derken bugune kadar geldik yarin atarim insAllahİşin şakası yanlış anlama öyle bi espiri döndü aramız da yoksa nezaman istersen o zaman at tabi
Sevsinler senin utangaçlığınıO gözler sahitse tamamdır