- 24 Eylül 2018
- 98.621
- 295.230
- 698
Amin hemşirem.aminSon olsun inşallah kuzucum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hemşirem.aminSon olsun inşallah kuzucum
Geçmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun:/Babamı yatırdılar covid servisine.hala daha iyileşmedi,iştah sıfır halsizlik var.bugün abim yine hastaneye getirdi.sürüntü almışlar direkt servise yatırmışlar.duyunca uçarak geldim hastaneye.daha geçen hafta yapıldı test ve negatifti diye.aynı gün köye döndü zaten dışarı falan çıkmadı.köy de dağ köyü 15 hane falan,kimkime dumduma.annemle başbaşalar.
Neyse,biz yine test yapmak zorundayız demişler,sonuç çıkana kadar yatacak demişler.durumu anlattım test sonucu çıkana kadar salamayız,siz girmek isterseniz imza atıp girebilirsiniz ama bir daha çıkamazsınız dediler.imzayı atarken sordum şimdi ne tedavisi uygulayacaksınız diye,covid dedi.kesinlikle kabul etmiyorum dedim,dr görüşme trafiği vs.şimdilik mama,vitamin falan veriyolar damardan.babamın midesi yok,bağırsaklarda oluyor sindirim.asla kaldıramaz o 8 tane ilacı dedim,not düştüler.
Hakkında hayırlısı olsun hemşom ❤Yarın hemşom yarın
Sağol canım benimmJennam şimdiden çok geçmiş olsun
Son olsun inşallah canımİkinci böbrek ameliyatı canım
Amin hemşom sagolasinHakkında hayırlısı olsun hemşom ❤
Ablacım ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin safi isminin hürmetineBabamı yatırdılar covid servisine.hala daha iyileşmedi,iştah sıfır halsizlik var.bugün abim yine hastaneye getirdi.sürüntü almışlar direkt servise yatırmışlar.duyunca uçarak geldim hastaneye.daha geçen hafta yapıldı test ve negatifti diye.aynı gün köye döndü zaten dışarı falan çıkmadı.köy de dağ köyü 15 hane falan,kimkime dumduma.annemle başbaşalar.
Neyse,biz yine test yapmak zorundayız demişler,sonuç çıkana kadar yatacak demişler.durumu anlattım test sonucu çıkana kadar salamayız,siz girmek isterseniz imza atıp girebilirsiniz ama bir daha çıkamazsınız dediler.imzayı atarken sordum şimdi ne tedavisi uygulayacaksınız diye,covid dedi.kesinlikle kabul etmiyorum dedim,dr görüşme trafiği vs.şimdilik mama,vitamin falan veriyolar damardan.babamın midesi yok,bağırsaklarda oluyor sindirim.asla kaldıramaz o 8 tane ilacı dedim,not düştüler.
Amin inşallah fıstığımSon olsun inşallah canım
Cook geçmiş olsun canım.covid değilse nasıl covid ilacı veriyorlar ,Babamı yatırdılar covid servisine.hala daha iyileşmedi,iştah sıfır halsizlik var.bugün abim yine hastaneye getirdi.sürüntü almışlar direkt servise yatırmışlar.duyunca uçarak geldim hastaneye.daha geçen hafta yapıldı test ve negatifti diye.aynı gün köye döndü zaten dışarı falan çıkmadı.köy de dağ köyü 15 hane falan,kimkime dumduma.annemle başbaşalar.
Amin canım,hastanın hastaya duası çok makbulmüş,Allah razı olsun.sen de bir an evvel sağlığına kavuş inşallahAllah şifa versin babacigina canım
Ya şaka gibi sorma,nasıl uçarak geldim bilmiyorum.sonuç çıkmamış,bu adam 83 yaşında nasıl verirsin o kadar ağır ilaçları kafana göre.nasreddin hoca misali testiyi kırmadan tokatCook geçmiş olsun canım.covid değilse nasıl covid ilacı veriyorlar ,
Amin canım,bol bol dua ederim ben babacigina daAmin canım,hastanın hastaya duası çok makbulmüş,Allah razı olsun.sen de bir an evvel sağlığına kavuş inşallah
Ya öyle olduğunu bilsem nevoşumz razıyım,yapacak birşey yok.sürüntü alındığı gibi covid tedavisi başlanır mı yaGeçmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun:/
Bazen pozitif daha sonra çıkıyor veya hiç çıkmıyormuş.Öyle olmuş olabilir:/
Aminnn kuzucum,aklınıza geldikçe dua edersiniz çok sevinirim :)Ablacım ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin safi isminin hürmetine
Dualarımız sizinle abla.Rabbim korusun inşallah.
Ederim tabi ablacım bizi haberdar etAminnn kuzucum,aklınıza geldikçe dua edersiniz çok sevinirim :)
Belki başka bulgular buldular....Ya öyle olduğunu bilsem nevoşumz razıyım,yapacak birşey yok.sürüntü alındığı gibi covid tedavisi başlanır mı ya
Ceeek ceeeken güzel tarafı odaya giren çıkan yok,camda tüttürüyorum
Seni sınavdan geçirdikten sonra son sıralardan kurtulursun merak etmeMerhabalarrrr
Buralarda da en son ben geliyorum çünkü ilk katilimim
Allah yardımcınız olsun canım , Allah'tan siz varsınız yanında müdahale edebiliyorsunuzYa şaka gibi sorma,nasıl uçarak geldim bilmiyorum.sonuç çıkmamış,bu adam 83 yaşında nasıl verirsin o kadar ağır ilaçları kafana göre.nasreddin hoca misali testiyi kırmadan tokat