En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Noo beybii espriyi anlamadım

Ayy teşekkürler
Evet katıldım bakalım ❤❤
Geçen haftalardaki yarışmada tekirdagli bı arkadaş vardı kuzenlerini üye yapmış oy kullanmalari için canım senide iddealı görünce espiri yaptım sadece gerçi o günden sonra ara ara bu espiriyi yaparız

Geçen haftalardaki tekirdagli bı arkadaş vardı kuzenlerini üye yapmış oy kullanmalari için canım senide iddealı görünce espiri yaptım sadece gerçi o günden sonra ara ara bu espiriyi yaparız
Ama tarifi iddialı

Hayırlı akşamlar güzel hanımlaaaar
Yarın kısmetse "e" harfine giriş yapacağım ama daha geçmeden tükendim düşünmesi bile yetiyor çıldırmaya bana şans dileyin

Ahhh ahhh nevros bu neki daha imkanı olsa beni atacak siteden
Yeme yemeeeeee bizi dusuruyollaaaa birbirimize harbi onu nasıl yaptı bu nevo korkuyommm

Yarın kısmetse "e" harfine giriş yapacağım ama daha geçmeden tükendim düşünmesi bile yetiyor çıldırmaya bana şans dileyin
Hayırlı akşamlar öğretmenimAllah kolaylık versin sen her şeyi halledersin

Ben giriş yaptım o aşama tamam bende contalar tamamen yandi

Hayırlı akşamlar Allah kolaylık versiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…