- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ahretliklerin bitanesii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahretliklerin bitanesii
Ama çok utanmıştım abla hiç bişey bilmiyordum ne bileyimZamanla pişiyor insan
İyiyim canım sağolIyiyim abla sen nasilsin
Çok darlaniyorum bu ara ya herşey normale dönsünAllah yardımcımız olsun
Allah ferahlık versin canımÇok darlaniyorum bu ara ya herşey normale dönsün
Hep bilmiyorduk canım,zamanla öğrendikAma çok utanmıştım abla hiç bişey bilmiyordum ne bileyim
Valla dedim bunlar bana oy verse kazanırım ne bileyim onlar adettenmişSanki hepsi sana oy vercekmis gibi geliyo demi okadar mesaj beğeni güzel sözler oylama zamani pır pır uçup gidiyor kanma yok öyle bişey
Ah guzuuum ahhhhValla dedim bunlar bana oy verse kazanırım ne bileyim onlar adettenmiş
Amin canım hepimizeAllah ferahlık versin canım ♥
Senin canın sagolsun bal ablam keşke öyle bir yanlışlık yapsalar çok mutlu olurum vallaBen sana unuttum söylemeyi,ben ameliyat oldum diye bana geldi paket,geçmiş olsun hediyesi,senin haberin yok mu ? Ben sen yollattin sandım
Kız aklima geldikçe hala yüzüm kızarıyorAh guzuuum ahhhh
Canım 1 hafta daha bekleyelim sonra bildirelim:)Bugün @Eliff Eylull sormuştu paketin geldimi diye yoksa unutmuştum bu salı 2 hafta olacak galiba demi
Sensiz olmaz
Nana kim ki zaten
Hadi hadi unutmuşsun birde kıvırıyor
Canım ya,sağol Afiyet,şeker olsunSenin canın sagolsun bal ablam keşke öyle bir yanlışlık yapsalar çok mutlu olurum valla
Bende öyleyim yetişemiyorumÇok darlaniyorum bu ara ya herşey normale dönsün
Amin canım hepimize
Aşk olsun ama kurban olurummm valla iiilk attığıma bak tüm topik dedim ta ilk attığıma bak ama cadisiz deli olurmu
Nana kim ki zaten
Hadi hadi unutmuşsun birde kıvırıyor
Der der gizli gizli demiştir, kendisi biraz delidir deSensiz olmaz
Ama Blue nana gelmesin dedi