- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Biliyorum bilmezmiyimDer der gizli gizli demiştir, kendisi biraz delidir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum bilmezmiyimDer der gizli gizli demiştir, kendisi biraz delidir de
Düşündüce darlaniyorumBende öyleyim yetişemiyorum
Biz nasıl ders çalışacağız sıra gelmiyorDüşündüce darlaniyorum
Hadi yine kandırdın beni, inandımAşk olsun ama kurban olurummm valla iiilk attığıma bak tüm topik dedim ta ilk attığıma bak ama cadisiz deli olurmu
Nerdee vallhi dondursam diyorum benBiz nasıl ders çalışacağız sıra gelmiyor
Bak baaak ortalığı karıştırıyor etme abla masallah dedik düşmeyelim birbirimizeSensiz olmaz
Ama Blue nana gelmesin dedi
Hemşom,ameliyat rekoru bende diye yollarlar dedim ama,ciklet bile yollamadılar bana daJenna16 ne geçmiş olsun hediyesi, bana hiç hediye gelmedi
O kadar dedim bi çikolata çiçek neyim göndermedi ablamlar falan
Senin ameliyatlar devam edecek mi hemşomHemşom,ameliyat rekoru bende diye yollarlar dedim ama,ciklet bile yollamadılar bana da
Adres ver kuzuuu cikinota kurbanın olsunJenna16 ne geçmiş olsun hediyesi, bana hiç hediye gelmedi
O kadar dedim bi çikolata çiçek neyim göndermedi ablamlar falan
Noo beybii espriyi anlamadımNiye tekirdagli kuzenlerinmi var
Ayy teşekkürlerSen de mi katıldın. Oyum sana bebeğim
Zorlanıyorsan olabilir:/Nerdee vallhi dondursam diyorum ben
Hemşom,ameliyat rekoru bende diye yollarlar dedim ama,ciklet bile yollamadılar bana da
Tamam vereyim mademAdres ver kuzuuu cikinota kurbanın olsun
Demedin mi o gelmesinBak baaak ortalığı karıştırıyor etme abla masallah dedik düşmeyelim birbirimize
20 si sonrası ikinci,belki 3 te olabilir hemşom. Ikincisi kesin ama. O bitince diğer sıkıntı var ya,ona koşturacağım,onun da sonu ameliyat olmaz inşallahSenin ameliyatlar devam edecek mi hemşom
Aslan gibi ortin var burdaTamam vereyim madem
De meee diiii mmmmDemedin mi o gelmesin
Dualarımız seninle hemşom , hakkında hayırlısı olsun iinşAllah20 si sonrası ikinci,belki 3 te olabilir hemşom. Ikincisi kesin ama. O bitince diğer sıkıntı var ya,ona koşturacağım,onun da sonu ameliyat olmaz inşallah