- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
Sağol perimmben sana alırım cennaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol perimmben sana alırım cennaaam
Amin hemşom, Allah razi olsunDualarımız seninle hemşom , hakkında hayırlısı olsun iinşAllah
Çikolata topları olsun ortim, daha önce hiç öyle hediye almadımAslan gibi ortin var burda
Geçen haftalardaki yarışmada tekirdagli bı arkadaş vardı kuzenlerini üye yapmış oy kullanmalari için canım senide iddealı görünce espiri yaptım sadece gerçi o günden sonra ara ara bu espiriyi yaparızNoo beybii espriyi anlamadım
Ayy teşekkürler
Evet katıldım bakalım ❤❤
Bende almadımÇikolata topları olsun ortim, daha önce hiç öyle hediye almadım
Çiçek sepeti hiç bana çalışmadı
Ama tarifi iddialıGeçen haftalardaki tekirdagli bı arkadaş vardı kuzenlerini üye yapmış oy kullanmalari için canım senide iddealı görünce espiri yaptım sadece gerçi o günden sonra ara ara bu espiriyi yaparız
Abla onu nasıl yaptın yok artiiiiik
Ooo çok lezzetli burdakiler tamam ortimÇikolata topları olsun ortim, daha önce hiç öyle hediye almadım
Çiçek sepeti hiç bana çalışmadı
Şahitlerim varAbla onu nasıl yaptın yok artiiiiik
Fotoshopppp
Yok o kadarını yapamazAhhh ahhh nevros bu neki daha imkanı olsa beni atacak siteden
Ahhh ahhh nevros bu neki daha imkanı olsa beni atacak siteden
Yeme yemeeeeee bizi dusuruyollaaaa birbirimize harbi onu nasıl yaptı bu nevo korkuyommmAhhh ahhh nevros bu neki daha imkanı olsa beni atacak siteden
Hayırlı akşamlar öğretmenimAllah kolaylık versin sen her şeyi halledersinHayırlı akşamlar güzel hanımlaaaar
Yarın kısmetse "e" harfine giriş yapacağım ama daha geçmeden tükendim düşünmesi bile yetiyor çıldırmaya bana şans dileyin
Ben giriş yaptım o aşama tamam bende contalar tamamen yandiHayırlı akşamlar güzel hanımlaaaar
Yarın kısmetse "e" harfine giriş yapacağım ama daha geçmeden tükendim düşünmesi bile yetiyor çıldırmaya bana şans dileyin
Hayırlı akşamlar Allah kolaylık versiinHayırlı akşamlar güzel hanımlaaaar
Ablaaaa korkulur senden valla korkulurŞahitlerim var