How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
ciklet-ve-sakiz-hareketli-resim-0002.jpg
ben sana alırım cennaaam🥰
Sağol perimm:KK15::KK36:

Noo beybii espriyi anlamadım 😂

Ayy:oops: teşekkürler 🙃
Evet katıldım bakalım ❤❤
Geçen haftalardaki yarışmada tekirdagli bı arkadaş vardı kuzenlerini üye yapmış oy kullanmalari için canım senide iddealı görünce espiri yaptım sadece gerçi o günden sonra ara ara bu espiriyi yaparız :KK60:

Geçen haftalardaki tekirdagli bı arkadaş vardı kuzenlerini üye yapmış oy kullanmalari için canım senide iddealı görünce espiri yaptım sadece gerçi o günden sonra ara ara bu espiriyi yaparız :KK60:
Ama tarifi iddialı:sus:

Hayırlı akşamlar güzel hanımlaaaar :KK68:
Yarın kısmetse "e" harfine giriş yapacağım ama daha geçmeden tükendim düşünmesi bile yetiyor çıldırmaya :rolleyes: bana şans dileyin :KK51:

Ahhh ahhh nevros bu neki daha :cry: imkanı olsa beni atacak siteden:confused:
Yeme yemeeeeee bizi dusuruyollaaaa birbirimize😈 harbi onu nasıl yaptı bu nevo korkuyommm:KK17:

Yarın kısmetse "e" harfine giriş yapacağım ama daha geçmeden tükendim düşünmesi bile yetiyor çıldırmaya :rolleyes: bana şans dileyin :KK51:
Hayırlı akşamlar öğretmenim:60:Allah kolaylık versin sen her şeyi halledersin:KK74:

Ben giriş yaptım o aşama tamam bende :confused::confused::confused:contalar tamamen yandi

Hayırlı akşamlar 😍Allah kolaylık versiin😬

Back