- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.057
- 43
güzelciğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelciğim
Dün akşam ki konu gibieuzübillahhhh neler oluyor bu topikteeeee esheduenlailaheillallah
Valla maskeyle perişan oluyorlar maskesiz gelseler daha hijyenik benim çocuklar için minicik kafaları zaten büyük geliyor maskeler iplerine düğüm atıyorlar veliler. Yere düşürüp geri takan, çıkarıp iplerini ağzına alıp kemiren daha neler neler hepsini de tek tek takip edemiyorum ki müdahele ediyorum elimden geldiğince. Teneffüste illaki yakın temas oyunlara giriyorlar alışkanlık gereği devamlı uyarıyorum. Ben de ellerini tutarak yazdırıyorum çizgileri düzgün yapamayanlara öğretmek için. Yani pek kurallar geçerli olmuyor açıkçası. Devamlı kolonya dezenfektan modundayız çocuklarla tek alabildiğimiz önlem bu yaniNasıl gidiyor:)Yani her şey yolunda mı virüs açısından:)
İiy ifrit oluyorum bu kıza
afiyet olsun kuzumYok ,ben kalan pastayı yiyeyim bari aklıma getirdin bak durduk yere yoksa niyetim yoktu
Me too görmemişİiy ifrit oluyorum bu kıza
Valla maskeyle perişan oluyorlar maskesiz gelseler daha hijyenik benim çocuklar için minicik kafaları zaten büyük geliyor maskeler iplerine düğüm atıyorlar veliler. Yere düşürüp geri takan, çıkarıp iplerini ağzına alıp kemiren daha neler neler hepsini de tek tek takip edemiyorum ki müdahele ediyorum elimden geldiğince. Teneffüste illaki yakın temas oyunlara giriyorlar alışkanlık gereği devamlı uyarıyorum. Ben de ellerini tutarak yazdırıyorum çizgileri düzgün yapamayanlara öğretmek için. Yani pek kurallar geçerli olmuyor açıkçası. Devamlı kolonya dezenfektan modundayız çocuklarla tek alabildiğimiz önlem bu yani
Ayy aman aman biyere kağıt falan mı sıkıştırdı bu nevo cennam bı arayalım tarayalım topigiDün akşam ki konu gibi
Yine gördüm delilendim baby, bu what Allah aşkına
Ya daha hiç 3 ve 4 okutmadım ben bi de biliyor musun. Hep böyle Ela Lale modundayım'le Le le Sakine
Ya bir yorum vardı,zaten bayılıyorum o üyeye,bombastiktiAyy aman aman biyere kağıt falan mı sıkıştırdı bu nevo cennam bı arayalım tarayalım topigi
Allah yardımcın olsun canım işin çok zor:/Valla maskeyle perişan oluyorlar maskesiz gelseler daha hijyenik benim çocuklar için minicik kafaları zaten büyük geliyor maskeler iplerine düğüm atıyorlar veliler. Yere düşürüp geri takan, çıkarıp iplerini ağzına alıp kemiren daha neler neler hepsini de tek tek takip edemiyorum ki müdahele ediyorum elimden geldiğince. Teneffüste illaki yakın temas oyunlara giriyorlar alışkanlık gereği devamlı uyarıyorum. Ben de ellerini tutarak yazdırıyorum çizgileri düzgün yapamayanlara öğretmek için. Yani pek kurallar geçerli olmuyor açıkçası. Devamlı kolonya dezenfektan modundayız çocuklarla tek alabildiğimiz önlem bu yani
Zamana alışacaksın canım Allah kolaylık versin,gerçekten zor işYa daha hiç 3 ve 4 okutmadım ben bi de biliyor musun. Hep böyle Ela Lale modundayım
Aminn inşallah. Hepimize sağlık, sabır versin AllahAllah yardımcın olsun canım işin çok zor:/
Kazasız belasız devam edersiniz inşaallah
Amin inşaallah canımAminn inşallah. Hepimize sağlık, sabır versin Allah
Easy girlBu kız biraz ,strange,u knowYine gördüm delilendim baby, bu what Allah aşkına
One, iki, three... sakinim
Bu bölgede ekstra zor Allah razı olsun canım ❤Zamana alışacaksın canım Allah kolaylık versin,gerçekten zor iş ♥
Ya bir yorum vardı,zaten bayılıyorum o üyeye,bombastikti
Senden de canım Kesinlikle ,tahmin ediyorum nasıl olduğunuBu bölgede ekstra zor Allah razı olsun canım ❤
Salı geliyor ablacım inşallahHayırlı akşamlar hanımlar poğaçalar gelecek mi
@Tanssss
@asivemai
@_Gulnihal_
Evva
WunderLost
@Dediyy
@HayatSevinceGuzel
@KaramelDelisi seni biliyorum