![]()
![]()
güzelciğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
güzelciğim
Dün akşam ki konu gibieuzübillahhhh neler oluyor bu topikteeeee esheduenlailaheillallah
![]()
Valla maskeyle perişan oluyorlar maskesiz gelseler daha hijyenik benim çocuklar için minicik kafaları zaten büyük geliyor maskeler iplerine düğüm atıyorlar veliler. Yere düşürüp geri takan, çıkarıp iplerini ağzına alıp kemiren daha neler neler hepsini de tek tek takip edemiyorum ki müdahele ediyorum elimden geldiğince. Teneffüste illaki yakın temas oyunlara giriyorlar alışkanlık gereği devamlı uyarıyorum. Ben de ellerini tutarak yazdırıyorum çizgileri düzgün yapamayanlara öğretmek için. Yani pek kurallar geçerli olmuyor açıkçası. Devamlı kolonya dezenfektan modundayız çocuklarla tek alabildiğimiz önlem bu yaniNasıl gidiyor:)Yani her şey yolunda mı virüs açısından:)
İiy ifrit oluyorum bu kıza
Yok ,ben kalan pastayı yiyeyim bari aklıma getirdin bak durduk yereyoksa niyetim yoktu
![]()
Valla maskeyle perişan oluyorlar maskesiz gelseler daha hijyenik benim çocuklar için minicik kafaları zaten büyük geliyor maskeler iplerine düğüm atıyorlar veliler. Yere düşürüp geri takan, çıkarıp iplerini ağzına alıp kemiren daha neler neler hepsini de tek tek takip edemiyorum ki müdahele ediyorum elimden geldiğince. Teneffüste illaki yakın temas oyunlara giriyorlar alışkanlık gereği devamlı uyarıyorum. Ben de ellerini tutarak yazdırıyorum çizgileri düzgün yapamayanlara öğretmek için. Yani pek kurallar geçerli olmuyor açıkçası. Devamlı kolonya dezenfektan modundayız çocuklarla tek alabildiğimiz önlem bu yani![]()
Ayy aman amanDün akşam ki konu gibi![]()
Yine gördüm delilendim baby, bu what Allah aşkına
Ya daha hiç 3 ve 4 okutmadım ben bi de biliyor musun. Hep böyle Ela Lale modundayım'le Le le Sakine![]()
Ya bir yorum vardı,zaten bayılıyorum o üyeye,bombastiktiAyy aman amanbiyere kağıt falan mı sıkıştırdı bu nevo cennam bı arayalım tarayalım topigi
![]()
Allah yardımcın olsun canım işin çok zor:/Valla maskeyle perişan oluyorlar maskesiz gelseler daha hijyenik benim çocuklar için minicik kafaları zaten büyük geliyor maskeler iplerine düğüm atıyorlar veliler. Yere düşürüp geri takan, çıkarıp iplerini ağzına alıp kemiren daha neler neler hepsini de tek tek takip edemiyorum ki müdahele ediyorum elimden geldiğince. Teneffüste illaki yakın temas oyunlara giriyorlar alışkanlık gereği devamlı uyarıyorum. Ben de ellerini tutarak yazdırıyorum çizgileri düzgün yapamayanlara öğretmek için. Yani pek kurallar geçerli olmuyor açıkçası. Devamlı kolonya dezenfektan modundayız çocuklarla tek alabildiğimiz önlem bu yani![]()
Zamana alışacaksın canımYa daha hiç 3 ve 4 okutmadım ben bi de biliyor musun. Hep böyle Ela Lale modundayım![]()
Aminn inşallah. Hepimize sağlık, sabır versin AllahAllah yardımcın olsun canım işin çok zor:/
Kazasız belasız devam edersiniz inşaallah![]()
Amin inşaallah canımAminn inşallah. Hepimize sağlık, sabır versin Allah![]()
Easy girlYine gördüm delilendim baby, bu what Allah aşkına
One, iki, three... sakinim![]()
Bu bölgede ekstra zorZamana alışacaksın canımAllah kolaylık versin,gerçekten zor iş ♥
Senden de canımBu bölgede ekstra zorAllah razı olsun canım
❤
Salı geliyor ablacım inşallahHayırlı akşamlar hanımlar poğaçalar gelecek mi
@Tanssss
@asivemai
@_Gulnihal_
Evva
WunderLost
@Dediyy
@HayatSevinceGuzel
@KaramelDelisi seni biliyorum![]()