- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Sana gelen bana gelsin dedim kıyamam tek damla yaşına dedim poğaça neymiş senin güzel yüzün düşmesin yeter dedim. Aha dayıya sor
Öyledir çile keş arkadaşımZor teselli ettik biz de
Beklentini yaz bana özeldenSenin tarife uymaz farklı beklentilerim var
Oglumun uyku duzeni bozuldu geceleri pek uyumuyor iki gundur sabah 5ten sonra uyumadim oyle ise gittim cok yoruldum o yuzden. Onun alismasini umuyorum en kisa zamanda. Sizde nevar neyok tarifleri goruyorum anca :)Allah kolaylık versin canım tabi ki kolay olmayacak:)Bir düzene girince daha kolay gelecektir:)
Meğer ne yanıklar taşımışsın sen yüreğindeNasıl hemde daha yeni Doktor Hanım ın yanından geliyorum(Dizideki adı neyse Binnur un herkes doktor hanım diyor)
Keşke ekleseydin yanık poğaça nasıl yapılır öğrenirdik
Böyle de fedakar bir insanım işte. Kendimi övmek istemiyorumÖyledir çile keş arkadaşımsen üzülme benim tarifi sana veririm ben yaktım derim dedi gönlüm el vermedi
Geçmiş olsun kuzumTatlım benim kızımı da uyutarak anestezi vererek yaoacaklar İşlemlerini..özel doktorda fiyatlar ucmus
Citlenbiiiik
Abla neden ifşa ettin tarifimi sen farklı olsun dedin bende yanık poğaça yapıcam dedimKeşke ekleseydin yanık poğaça nasıl yapılır öğrenirdik
Düzelir inşaallah canım:)Oglumun uyku duzeni bozuldu geceleri pek uyumuyor iki gundur sabah 5ten sonra uyumadim oyle ise gittim cok yoruldum o yuzden. Onun alismasini umuyorum en kisa zamanda. Sizde nevar neyok tarifleri goruyorum anca :)
Ya kusura bakmaAbla neden ifşa ettin tarifimi sen farklı olsun dedin bende yanık poğaça yapıcam dedim
Cefakarlik denince ÖzlemesraÖyledir çile keş arkadaşımsen üzülme benim tarifi sana veririm ben yaktım derim dedi gönlüm el vermedi
Neyse abla bu fazla yanmamıştı diğerini çiftte yakarımYa kusura bakmaNeyse kimse görmemiştir
Bu sene yanık poğaça moda zatenAbla neden ifşa ettin tarifimi sen farklı olsun dedin bende yanık poğaça yapıcam dedim
HiçCefakarlik denince Özlemesra
KuzumCitlenbiiiik
Siyah poğaça en sevdiğimNeyse abla bu fazla yanmamıştı diğerini çiftte yakarım
yok yok börtü böcekCitlenbiiiik